Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaþlarý ile bu kutlu destaný var eden bütün þehitlerimizi rahmet ile anýyor, bizlere güzel bir ülke armaðan ettikleri için hepsini minnetle yad ediyoruz...
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaþlarý ile bu kutlu destaný var eden bütün þehitlerimizi rahmet ile anýyor, bizlere güzel bir ülke armaðan ettikleri için hepsini minnetle yad ediyoruz...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Fiyat istikrarýný bir kenara koyduysak, ben bugün Merkez Bankasýndan pas geçmesini bekliyorum.
Dün FED de destek attý zaten.
HDP’nin kapatýlma davasýnýn en az 7 ay sürmesi bekleniyor. Dava sonucunda mutlaka kapatma kararý çýkacak gibi bir durum da yok.
Bazý isimlere siyaset yasaðý gelebilir , hazine yardýmýnýn tamamýnýn veya bir bölümünün kesilmesi kararý da çýkabilir.
7 ay en asgari süre daha da uzayabilir.
Özetle beklentilerin aksine pas geçer diyerek süpriz ata oynuyorum.
Amerikan 10 yýllýklar %1.73'ü vurdu çekti.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Þey de 7,56 vurdu ama tam çekmedi.
Gezdiriyor.
ABD 10 yýllýklarýn 1,75 üstünde yerleþik kalmasý geliþmekte olan ülkelerden para kaçýþýný hýzlandýrýr diye yorumlar mevcut.
An itibarýyla 1,738
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýki gündür bunca olumsuz geliþmeye raðmen burda kalmasý ilginç.Ya faiz yükselmesine oynuyorlar yada birilerine içerden bilgi geldi.
tek umudumuz memet bohçacý
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri