Bakýyorum þimdide buraya gelmiþsiniz .. Yazdýklarýnýzý okudum neresinden tutulsa orasý kopar halde , niye ýsrarla aykýrý yönleri insanlara dikte etmeye çalýþýyorsunuz anlamýyorum ..
Kendi ülke insaný güvenmiyor demiþsiniz , güvenmiyorsa bunun bir sebebi olamaz mi ? Siz Cumhurbaþkaný tarafýndan bir merkez bankasý baþkanýnýn sürekli atanýp geri alýnmasýný normal mi karþýlýyorsunuz ? Yeni ekonomi hedeflerine böyle sürekli merkez bankasý baþkanýný yada üst yönetimden birilerini alarak mi eriþeceðiz ? Bu yaþananlar insanlara güven veriyor mu ? Kusura bakmayýn ama bu kadar kýsa sürede sürekli birini atayýp görevden almak ciddi bir boþluk ciddi bir sorun ortaya koyar . Yeni gelen kiþi daha görevini idrak edip bir þeyleri rayýna koymaya çalýþýrken hop geri görevden alýnýyor .. Simdi yeni merkez bankasý baþkaný olarak atanan yenisafak gazetesi ekonomi yazarý beyfendi göreve nasýl bir baskýyla geldiðini düþünebiliyor musunuz ? Bu baskýyla görevini layýkýyla idrak edebilir mi ? Ýste insanlar bu yüzden güvenmiyorlar, daha da kötüsü bunun neden yapýldýðý açýklanmýyor ve kimsede soramýyor bu en kötüsü .. Bir önceki Baþkan neden alýndý açýklandý mi yada soran birisi oldu mu ? Yahu merkez bankasý baþkaný görevden alýnýyor nedeni açýklanmaz mi ? Þimdi Naci Agbal görevden alýndý sebebi belirsiz , bunu birisi sorabilecek mi hayýr .. Ýste ciddi sorun bu.. Bana bunlari mantýklý bir þekilde üstten birileri açýklayacak ki ikna olacaðým güven duyacaðým.. Durum Burdur ..

Yer Ýmleri