Yiðit bulut: Tcmb'nin olaðanüstü toplantýsý söz konusu deðil
Yiðit bulut: Tcmb'nin olaðanüstü toplantýsý söz konusu deðil
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ne yazdýysak o
Alman ekonomisinde Türkiye endiþesi
Merkez Bankasý baþkanlýðýndaki sürpriz deðiþiklik ve TL'deki deðer kaybý Alman ekonomisini de endiþelendiriyor...
https://odatv4.com/alman-ekonomisind...-22032149.html
Dünyanýn finasal türev çöplüðü , Deutsche Bank , Yunanistandan ucuz kurtulmuþtu , ayný müsemahakrlýðý , Türkiye için göstermeleri mümkün mü ?
Yiðit Bulut : Herhangi bir olaðanüstü adým atýlmayacaktýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Islak zopa
Þey : 7,7777
Dayak klubü
Nkolay 18,75 yapmýþ... Piyasa 19 civarý ... sonraki toplantýda indirim olacaðýný mý (biliyor) düþünüyor da bono oranýný piyasadan düþük tutuyor acaba? indirim olursa yine swap faiz ie durdurmaya çalýþacak sanýrým. Ya ne öngörülemez bir ekonomi olduk yaaa... Hatta öngörülemezin de öngörülemezi artýk desek yeri
YTD
Cumhurbaþkaný Baþdanýþmaný Yiðit Bulut: Faizi ne kadar aþaðý çekebilirseniz enflasyonun da o kadar aþaðý geldiðini göreceksiniz. Yüksek faiz yüksek enflasyonu getiriyor..
gördük geçen yaz...
afferim...![]()
Yer Ýmleri