-

Originally Posted by
MedwiG
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut: Faizi ne kadar aşağı çekebilirseniz enflasyonun da o kadar aşağı geldiğini göreceksiniz. Yüksek faiz yüksek enflasyonu getiriyor..
2 milyon ky borsa ağına yakalanmıştı...Hasat zamanı....Bu söylemler bence bilinçli yapılıyor ....
-
yiğit bulut u ülkenin geçmişten beri spekülatörüdür onu aydın doğan kullandı şimdide akp liler kullanıyor ve malı götürüyor
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
MedwiG
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut: Faizi ne kadar aşağı çekebilirseniz enflasyonun da o kadar aşağı geldiğini göreceksiniz. Yüksek faiz yüksek enflasyonu getiriyor..
Faiz sebep enflasyon sonuç.
-
Yiğit Bulut: Dün 7,5 milyar dolarlık bir satış gerçekleşti-Ahaber
Yiğit Bulut: Spekülasyon yapanlara, sermaye kısıtlaması gibi söylemlerle yayın yapanlara itibar etmeyin, tamamı yalan, iftiradır, suç teşkil eder
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Eee indirin kardeşim %3 e faizi görelim anyayi konyayi...
Ebeninkimi dedeninkimi elinizde kalir görmüş oluruz....
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
MedwiG
tamamı yalan, iftiradır
ispatlamayan ******** ******** da deseydi..(oto sansür yaptım)
-

Originally Posted by
bzaferb
Eee indirin kardeşim %3 e faizi görelim anyayi konyayi...
Ebeninkimi dedeninkimi elinizde kalir görmüş oluruz....
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jöleli açıklama yapıyorsa durum iyi değil.
Hayatları palavra.Sanki ülkeyi 3 aydır yönetiyorlar.
Hiçbir inandırıçılıkları kalmadı.Yok yatırım gelecekmiş sıcak para olmayacakmış.miş mış muş.
-
Ne kadar çekebilirseniz derken yetki sizde çekin 1%’e imam bile icazet verdi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri