-

Originally Posted by
Desidero74
Işte bu zır cahillik başka bir şey değil
cehalet olsa arada bir doğru sonuç olur.. olur da, heee der gördün mü bak oluyor, cahillik devam eder..
100% ters basmak kastidir.. art niyettir.
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI
Commerzbank : 2021 sonu dolar/TL tahminimizi 8'den tamamen sembolik olan 10'a çıkarıyoruz" ifadelerini kullandı.
Sembolik olarak 10’a çıkarıyoruz derken inceden maytap mı geçiyorlar yoksa daha üstü de olabilir anlamında mı söylemişler?
İlginç geldi bana.
-

Originally Posted by
Batman
-Önümüzdeki günlerde dolar alanların veya dolar spekülasyonu yapınca elinde dolar kalanların çok daha büyük zarar ettiğini göreceğimiz günler geliyor gibi.
aslanım benim.. 6 patlarlı..
sonu da muhtamelen rus ruletiyle olur. oda da bulurlar sabaha karşı
-

Originally Posted by
sensitive
Commerzbank 2021 sonu dolar/TL tahminini 10'a çıkardı
Commerzbank, 2021 sonu dolar/TL tahminini 10'a çıkararak "bir sonraki lira krizinin yaklaştığını" öngördü.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-615444
bu hansların tahminleri genelde tutuyor
hisse takılanlar, ben gibi
borcu çok olan, kar edemeyen, özellikle dövizborcu çok olan ve ihracatçı olmayan şirketlere bence hiç bulaşmayın
artık devir
borcu olmayan
döviz artısı olan
kar eden
ihracatçı firmaların devridir
asla yatırım tavsiyesi olamaz.
yalnız bu rakamı istikrar olmadığından sembolik olarak yazmışlar. onlarda TR için projeksiyon yapamıyorlar.
EEE sonunu düşünen kahraman olamaz hansların haberi yok
-
sembolik kur ne
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde ekonomide yaşananlara ilişkin vatandaşlara döviz ve altınlarını ekonomiye kazandırmaları çağrısı yaparken, dış siyasette "Ne doğuya ne batıya sırtımızı dönemeyiz" ifadelerini kullandı.
ahhh bir dönebilsek biz biliyoruz ne yapacağımızı.
demiş aslan
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
sembolik kur ne

bir cisim yaklaşıyor ama ebatı belli değil diyor.
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
cehalet olsa arada bir doğru sonuç olur.. olur da, heee der gördün mü bak oluyor, cahillik devam eder..
100% ters basmak kastidir.. art niyettir.
Katılıyorum , olayın içinde hem cahiller hem art niyetliler görev alıyor aynı ortak paydada buluşuyorlar .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri