Bir kurum temsilcisi ise bu döviz düzeltmesini Cin lilere baðlamýþ. Bu Cinliler Kanal Ýstanbul , otoyol vb. ilgileniyorlarmýþ. Eximbank aracýlýðýyla 400 milyon dolarlýk bir anlaþma yapýldýðýný söylüyor videoda. Avrasya yatýrým videosu.
Bir kurum temsilcisi ise bu döviz düzeltmesini Cin lilere baðlamýþ. Bu Cinliler Kanal Ýstanbul , otoyol vb. ilgileniyorlarmýþ. Eximbank aracýlýðýyla 400 milyon dolarlýk bir anlaþma yapýldýðýný söylüyor videoda. Avrasya yatýrým videosu.
Þahsi adýma konuþmak gerekirse düþüyor olarak görmeyi kalýcý olarak ve geçici olarak ikiye ayýrmak gerekli diye düþünüyorum. Bugüne dek bu tarz haftalýk- aylýk %10-15 hareketlerin olduðu dönemlerde hep bir geri çekilme yaþandý. Hepsinden tamamý ile arbitraj yapabilen birisi þu an 2 senede döviz stoðunu ortalama %50 artýrmýþtý.7.20 den 8.40 a bir gecede sýrf bakan deðiþikliðinin sebep olduðunu unutmamak lazým.piyasalar bu durumu da sindirip eski seviye olmasa da düþüþ olma ihtimali var diye düþünüp þahsen hepsini sattým.
https://www.youtube.com/watch?v=n6Il...rcinM%C3%BCzik
Reha Mudure gelsin.
Merkez Bankasý net uluslararasý rezervleri 26 Mart itibarýyla 12,79 milyar dolar oldu(Önceki 13,68MLR)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri