Genede bizim gibi parasý her daim devüle olacak, borsasýnda uzun vadecilerin dýþýnda para kazanma þansý olmayan ülkelerde insanlar 0.01 kuruþ ve altý coinlerde 1 senede paralarýný 1 e 1000 katladý.. Genede iþc, garan, sahol, ykbank, halkbank hisselerinden 500 kat güvenilirdir
OMAHALI
Büyük para
Bundan yüz yýl evveli Argentina da iç savaþ çýkardý ve Þili devleti yoktan var oldu
Pasifik Atlantik geçiþini kontrol ettiðinden Þili
Argentinayla köpek balýðýnýn yavru ayý balýðý ile oynadýðý gibi oynuyo þu anda finansal
Argentina pezosu her sene yüzde yüz devalue gibi biþey Þamar oglani olmuþ aðlýyani yoh
Ama biz de öyle bi durum yok
Bizde su yollarýna hakimiz diye (hakim olmuyaydik Argentina yanýmýzda aðýr abi kalýrdý tabi ona ne þüphe )
Oyun alanýný bizde cok Fuzuli inþaat proceleriyle kanbur manbur yaparak uzun vade seni elinde tutmaða çalýþsa da yimez
Boyyuk Pera burda hepiciðinnen hep kaybeder
Kayýp
Lost yani
Temenni tabi bu
Merhum nenem beni fazla milliyetçi yetistirdiydi
Ýn reality
Gerçekte ise
Boyyuk para nah kaybeder))) naaaaaahhhhhhh
Hep kazanýr hep
Canlý kanlý þirketlerin hisseleri ile arkasýnda kimin neyin olduðu belli olmayan coinleri karþýlaþtýrmak pek mantýklý deðil.
Ýsmini verdiðiniz hisseler her ne kadar son dönemde pek iyi performans göstermemiþ olsalar da onlarca, yüzlerce çalýþanýna maaþ verip vergi ödeyen þirketler. Ben de þimdi 5-6 tane hisse yazarým buraya son 5 yýlda 1 liradan 10 liraya giden ama birþeyi kanýtlamaz bu.
Ayný þekilde 5 sene önce 1 kuruþ olup da þu an 0.1 kuruþ olan da bir sürü kripto var. Gelinen noktada para kazanýyorsan haklýsýn görüþü hakim olmaya baþladýðý için kimin nasýl para kazandýðýna kimse önem vermiyor tabi artýk.
Haftalýk vaka sayýsý (100 binde )
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri