-
İmamoğlu habertürk'te önüne gelene tokadı nazikçe :D basıyor. Zevkli izlemesi. Türkiye'nin yeni başkanı hayırlı uğurlu olsun
-

Originally Posted by
Patrick Bateman
İmamoğlu habertürk'te önüne gelene tokadı nazikçe :D basıyor. Zevkli izlemesi. Türkiye'nin yeni başkanı hayırlı uğurlu olsun

Iyyy Nagehanı gördüm midem kalktı...
-
tornistan olmazsa...
hesap kitap da olmazsa..
kamu devletçilik ilkesi der..
varlığım armağan olsun temasını okutur.
damat gibi.
o mertebeye bakmıyorum..
-

Originally Posted by
Achiles
Ben yazmak üzereyim konuyla ilgili 😁 😁😁
Nagehan Alçı kendisini Çimento ile ilgili işlere , mesela kanal İstanbul gibi adamış bence soyadıni Alçı yerine Çimento olarak değiştirse uygun olur tabii bu bir teklif kendisi bilir.
-

Originally Posted by
Achiles
Bir sonraki profil resmimi buldum :d
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
tornistan olmazsa...
hesap kitap da olmazsa..
kamu devletçilik ilkesi der..
varlığım armağan olsun temasını okutur.
damat gibi.
o mertebeye bakmıyorum.. 
Valla o durumda 'ilke' milke kalmaz, cümle Osmanlı benim mülkümdür, siz de benim kullarımsınıza kadar gider, dönüşü de olmaz..
-

Originally Posted by
Desidero74
Ben yazmak üzereyim konuyla ilgili
Nagehan Alçı kendisini Çimento ile ilgili işlere , mesela kanal İstanbul gibi adamış bence soyadıni Alçı yerine Çimento olarak değiştirse uygun olur tabii bu bir teklif kendisi bilir.
Her dönem değişiyor bu tetikçiler, bir dönem Meriç Köyatası ile Engin Ardıç sahneye sürüldü, Meriç Köyatası ekol değiştirdi barınamadı, Engin Ardıç'ı ise nükleer bomba bile öldüremez, sürünerek de olsa yaşıyor hayatta..
Bir dönem sonra kimler sürülecek sahneye merak ederim mesela, yenilere bakarım potansiyel ararım..
-

Originally Posted by
Patrick Bateman
Bir sonraki profil resmimi buldum :d
Bir önceki Greta' ydı da bu kim ola ki?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules