Ýyi olur inþallah
Kesinlikle YTD.
Ýyi olur inþallah
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
25 li fiyatlara çýkarken hacimli çýkmýþtýk. 20 nin altýna ise nispeten düþük hacimle indik. Þimdi tekrar o fiyatlarý hacimli görürsek güzel olur kanaatindeyim
SM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
kýymetli arkadaþlar bu düþüþün bir sonu var mý acaba? bilen birisi varsa aciklasin lütfen. Fena battýk
Þirketin geleceðine güveniyorum. Karda idik yeni zarara geçti. Maliyeti aþaðý çekip önüme bakacaðým.
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Dusmeyen kagit mi var
24 verdim kardaydim ben
Karlarla zararda olan sirketlere aktardim
Hepsi dustu..
Dususler hikayeye fk ya bakmiyor
Agir hisseler daha az
Sig hisseler daha sert dusuyor
Yukari donusdede tam tersiSM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýþ yatýrýmdaki densiz kaðýdý baskýlýyor galiba. Bakalým nereye kadar dayanacak. Ayý mý boða mý kim kazanacak
SM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Noldu bu gönlümün çiçeðine?
Twitter da biri yeni sasa lar neler olabilir yazmýþ. Altýnda o kadar çok tmsn yazan olmuþ ki!
Bu yüzden baskýlýyorlar olabilirler
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Yer Ýmleri