Oyak yatýrýmýn tmsn takasýna dikkat edilmeli bence.
SM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyak yatýrýmýn tmsn takasýna dikkat edilmeli bence.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Ýstersen 10 a düþ bekleyeceðim. Þeffaf olmayýþýný sevmedim ama seni de zararýna satmam. Sende portföyün nazar boncuðu ol.
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Bir þirket bu kadar aþaðýlýk olabilir.
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Ne idüðü belirsiz dedim coin piyasasýna girmedim. Dedik bu adamlar çalýþýyor üretiyor. Elim kýrýlsaydý da girmeseydim. Coin alsaydým zengindim þimdi. Allahýnýzdan bulun
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Eski isyerinden arkadas
40 50 milyon tl para yapti.. tam demiyorum ama tahminim avax da 40 kat ustu q ile baslayan bir tanesinde 200 kat kar var.. dolar tether tl arbitrajindan bile bazi gunler 50 bin kazaniyorum diyor.. biz ocak 1 e gore %10 zarardayiz marta gore %35.. enflasyonu da koy ocaga gore %25 marta gore %45 civari
Tmsn bizde var 20 den ters de kaldik
Dustukce de ekledik
Ama para bitti artik
Topunin ..
Bize bu borsayi tanistiranlarin
Bu ulkeye borsayi getirenlerin
TopununSM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yemezler
Kesinlikle YTD.
Þairin de dediði gibi...
Geç kalacaksýn, hiç yok zaman
Düþünme sakýn, olma piþman
Yalnýz kalamaz hiçbir yaratýk
Vakit yok, gemi kalkýyor artýk
Ah o gemide ben de olsaydým
Açýk denizlere yol alsaydým
Výz gelirdi her þey inan bana
Yeter ki ben sana varsaydým
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma
Sayýn Rex hoþ geldin yok mu ?
Burasý ne olmuþ böyle ya ýssýz bir yere dönmüþ sesim yanký yapýyor resmen