Garanti bi daha tabana oturursa zor kalkar...hatta kalkması imkansız...
Garanti bi daha tabana oturursa zor kalkar...hatta kalkması imkansız...
e hadi inşallah o zaman..
özledik reis..
ahahaha
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yiğit Bulut bugün ne dedi,
-neymiş efendim, kamu bankalarına 8.45den talep gelmiş, kamu bankaları dolar satmış zarar etmiş. Ya yaptıysa da iyi işte, 8.40lardan satıp 7.80lerden yerine koymuş oluyor ve kamu bankaları para kazanmış oluyor, kamu bankalarını suçlayanlar bunun farkında değil daha
Falan filan dediydi bugün......... Kelimesi kelimesine yazmamış olabilirim, affola
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
biraz ekran başından kalkalım dedik neler olmuş neler. spotla vadeli arasında uçurum var. yarın 2 büyük temettü ödemesi varken olaya bak.
audentes Fortuna iuvat
Volalite harika olacakti😂😂
bi enayi bulsamda altınları 550 e satsam ne güzel hikaye anlatıyor hocalar altın 600 olacak 1000 olacak.. enayü aranıyor pUhahahahh
Yiğit Bulut piyasa tarafından hiç sevilmez. Durduk yere bugün peşpeşe açıklamalar yapıyor. Dolar onun adını duyunca çıkıyor 1 TL 1 dolar dediği için 😀 ona karşı alerjisi var.
Yer İmleri