-
sn cambaza bak isi bikiyoruzda gece yarisi operasyonlarini bilmedigimiz icin yapacak bisi kalmiyo elden gelende bisi yok zopayi yiyip oturiyoruz baska secenek yok kapilar kapali cikista yok
-

Originally Posted by
akcay
ölmüş eşşek kurttan korkmaz hesabızı zaten notumuz çöp...
çöp altı nedirki?

Originally Posted by
hakansahin
Kanalizasyon!.
cevap verilmiş
bir halt olacağı yok.
-
Bu şeyi ilk kez beeldiye seçimi günü öncesi berat Albayrak yaptı. 7.20 ye halkbank almıştım swaplari kapattı 5 liryaa indi direk. Bu ne işin piriyim . 2019 mart
-
2019 marttan itibaren sistem değişti dayı. İçinden geçiyorlar direk..
-
aramizda kazanlar isin pirleride olsun mutluluk duyariz toptan zopa yemeyelimde bizim paralar sizlere nasip olsun yeterki
-

Originally Posted by
halis
aramizda kazanlar isin pirleride olsun mutluluk duyariz toptan zopa yemeyelimde bizim paralar sizlere nasip olsun yeterki
Zarar etme konusunda bu işin piriyim ahahhahahah
Dayı 2019 Mart'ta bir daha seçimde yoktu. Yapısal reform herşey müthiş olacak idi.. 4.5 yıl secimsiz başkanlık sistemiyle ucacaktik geldiğimiz niktA burası dayı..
Dayii ne umutlarımız vardı..
-
Çok tarihî bir noktada poz alıyorsunuz. Bugün bilhassa üye oldum. Market bugünde önemli bir yerdeydi.
Hayırlısı pozisyon tutanlara..
Market ne yapacak göreceğiz 20.000 40.000 puandan assa olmaz zarar tecrubeme göre puhahahaha
Pozu olanlara bol şans..
Tarihe geçelim..
-
garantinin kap haberini meali nedir rakam cok olunca benim aklım almıyor ne demek istiyorlar..paralar burayamı gitmiş ne olmuş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri