-

Originally Posted by
ayhan53
sıfırlayamadılar
sıfırlayamadılar derken?
-

Originally Posted by
sindoma53
Fort da şort çuları yakaladıkları için yukarı ataklar oluyor.
Kapanışta oda salarsa değişik bir kapanış olabilir.
Dediğimiz gibi şortçular orada çok ,
Fort yüklenince diğer tahtalardaki makinalarda alt bolinger bant atağı geldi.
pazartesiye bakıcaz güzel gündü herkese kolay gelsin.
-

Originally Posted by
karar_anı
sıfırlayamadılar derken?
sen dedin ya o paranın sıfırlanması için 9 üstü kapanması lazım diye 9 üstü kapamadığına göre sıfırlayamadılar abd elçisinin açıklaması ile sopayı girek halkb nin beynine geçirdiler
bir halt olacağı yok.
-
Ayhan başkan,
Hortumla dövüyorlarda kaçırdığın nokta ISLATIP dövüyorlar.
İz kalmaz
-

Originally Posted by
StranGe_PassenGer
Karanlık odada müthiş şeyler döndü. Takip ettiğim çoğu hissede en üst ve en altlar göründü anlık olarak. Öyle düşük hacimle de değil. Bir fikir ayrılığı var sanki fonlar arasında.
Haftasonu veya akşam önemli bir haber düşecek gibi geliyor.
-

Originally Posted by
sindoma53
Ayhan başkan,
Hortumla dövüyorlarda kaçırdığın nokta ISLATIP dövüyorlar.
İz kalmaz

nasıl can yakıyo biliyon mu
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
sen dedin ya o paranın sıfırlanması için 9 üstü kapanması lazım diye 9 üstü kapamadığına göre sıfırlayamadılar abd elçisinin açıklaması ile sopayı girek halkb nin beynine geçirdiler
vade sonu, yani ay sonu dedim. o zamana kadar yukarı aşağı oynamaları normaldir... ayrıca garan 8.78 almaları iyi oldu. çünkü asıl tehlike 8.78 altında kalmas ile başlar. bugün bir ara ne oluyoruz diye düşünmeye başlamıştım ama, almaları iyi oldu
-
Yorum yapacak olursak, bu düşüş haftaya da devam eder gibime geliyor, gerçi düşündüğümüzün terside olabilür bilemem ama bana kalırsa ptesi günün dibinden ve selin önünden kütük kapmak için lönklüycem
yaw arkadaş o değilde endekis düşerken çoğunlukla neden lönkcü oluyoruz bilemiyorum.
Haaa teperse yeterince pirim yaparsa şortta acabilürüm yani oyuna göre strateji üretmek daha kolay oluy
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri