-

Originally Posted by
TOKATYILDIZI470
Ya nedemiştik aynen ceryan ediyor.....Bize düşmana gerek yok.....
Ne demiştiniz?Biraz açar mısınız,kusura bakmayın ben anlamadım.
-

Originally Posted by
taka
Sv taka,
Bu haberi okuyunca dünya piyasalarında bir hareket olur mu diye bugün tüm borsaları takip ettim ama şimdilik görmezden geliyorlar. Zincirleme bir reaksiyon için tetikte bekliyorum.
-
4. Deneme yine geçemedi şimdilik. Ulan pala ulan pala hain emeller peşindesin yine. Çok sıkıştırdı çok
-

Originally Posted by
JAS
Sv taka,
Bu haberi okuyunca dünya piyasalarında bir hareket olur mu diye bugün tüm borsaları takip ettim ama şimdilik görmezden geliyorlar. Zincirleme bir reaksiyon için tetikte bekliyorum.
dünde vardı bu haber deniz hoca paylaşmıştı
bir halt olacağı yok.
-
Bu arada hala sorunların gerçek sebebini görmek istemeyip, milleti suçlayan kim varsa engel tuşunu çalıştırıyorum.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Caho
Sindoma noldu senin mallar

Yine mala bağlamış gördüm seni , ne malı istiyorsun.
Sen yazılanları okumadan malmı soruyorsun.
Bayağı arkalara git iyi oku.
-

Originally Posted by
ayhan53
dünde vardı bu haber deniz hoca paylaşmıştı
Haklısınız Başkan. Sağolsun Deniz43 Bey tüm gelişmelerden anında haberdar ediyor bizi.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
JAS
Sv taka,
adamlar temerrüt diyor,daha ötesi yokki...zincir biryerde kopmasın hemde kalın yerden,ağırlığını düşünmek bile istemem.bu adamlar global çete ve başları belada.batarken bir gemi hayal et ve sonunu düşün bu işler öyle birşeydir.titanikin bir tarafında senfoni diğer tarafında soğuk deniz.ama herkes farklı gemide değil.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri