-
Hacı is in graf Muthis az bişey assa gelmiş gelmese daha iyiydi.. ama dibi kirmazsa ve dünkü tepeyi kirarsa big long dayi. Dayii market çok kritik bir yerde değişik ralliler olabilir bir haber bekleniyor sanki.. dayiii dipleri kirarsa hoş olmaz. Bir hareket olacak puhahahaha içlerinden gecicizzz
-

Originally Posted by
nosfecagri
Ne yedik be...
Iyi yedik haa...
Kabul edelim güzel yedik
hakikatten iyi yedik
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VALLA BENİM TOTO YEMEDİ.
seans sonu
2. resimdeki +18 -20 olan future
4 ve 6. ayları kapatmamın üstüne birde 4. ay dan 60 tane kısa yaptım opsiyonlarla bu kısaları dengeleyip 30 uzun filan bıraktım.
son 30 saniyede deli gibi çizen kimse teşekkürler.
-
Bear_Bull patron bu idealde 1 dk veri dosyasını nasıl ekliyoruz? viop gündüz 1 dk eski data buldumda onu ekleyeceğim.bu dosyayı bir yerlere kopyalıyorduk sanki öyle hatırlıyorum ama yerini unuttum.
-

Originally Posted by
TÜRKOĞLU
Bear_Bull patron bu idealde 1 dk veri dosyasını nasıl ekliyoruz? viop gündüz 1 dk eski data buldumda onu ekleyeceğim.bu dosyayı bir yerlere kopyalıyorduk sanki öyle hatırlıyorum ama yerini unuttum.
D:\iDeal\ChartData\VIP\01
buraya kopyalarsın.
@__Tiberius paylaştı az önce ondan almışsındır
-

Originally Posted by
ExtentioN
Hacı is in graf Muthis az bişey assa gelmiş gelmese daha iyiydi.. ama dibi kirmazsa ve dünkü tepeyi kirarsa big long dayi. Dayii market çok kritik bir yerde değişik ralliler olabilir bir haber bekleniyor sanki.. dayiii dipleri kirarsa hoş olmaz. Bir hareket olacak puhahahaha içlerinden gecicizzz
Tabi ki... Gelen mermiye kafada atacağız.
-
Ben ilk başladığımda 106000 ile başladım. Sonra 2 ay içinde sıfırladım 😂 işin en komiği sıfırladığımda yine 106000 Di. Long short her iki yöne oynadım. Aynı gün iki taraftan %20 yedim. 104 den short 106 yaptı. 106 long tekrar 104 yaptı 😂 makinanın beni takip ettiğini düşündüm. Viop bir tuzak pozisyonum yok. Uzun süredir hisselerle takılıyorum. 1700 olunca short açarım. Arada sırada girer çıkarım. 2 ay short oldum düşmedi. Bozdum 1 haftada 20000 puan 😂düştü. Sonra yolunu buldum. Bu adamların kurulu algoritması var. Hem short hem long yiyor. En iyi yol 4000 puan ara ile paçal yapmak. Makina çaresiz kalıyor. Yani siz ilk başta batmamışsanız büyük başarı. 6-7 sene olmuştur ilk girişim. Eskilerden 3-4 kişi görüyorum. Sanırım hepsi batmıştır. Hep kasa kazanır.
-
Eyvallah abi...söyleyince hatırladım...hallettim...
yeşil veremedik dön dolaş dedi...

Originally Posted by
Bear_Bull
D:\iDeal\ChartData\VIP\01
buraya kopyalarsın.
@__Tiberius paylaştı az önce ondan almışsındır

-
bu arada bir kabine değişikliği muhabbeti dönüyor...haber olmuş hatta...gerçekliği var mıdır bilinmez...
https://odatv4.com/odatv-yazdi-kabin...-19032113.html
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri