Burgan Bank'ta fon emri verdiğinizde PPF yapıyor mu emir gerçekleşene kadar? Müşteri hizmetlerine sordum ne olduğunu bile anlamadı. Burgan Yatırım tarafında problem yok (BPP yapıyor) ama fonları bankada toplamak istiyorum ekranımı dolduruyorlar.
Burgan Bank'ta fon emri verdiğinizde PPF yapıyor mu emir gerçekleşene kadar? Müşteri hizmetlerine sordum ne olduğunu bile anlamadı. Burgan Yatırım tarafında problem yok (BPP yapıyor) ama fonları bankada toplamak istiyorum ekranımı dolduruyorlar.
Kub %1,2091
tge %0,6991
gbc %0,4172
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Tüm yatırım fonlarına yapılan para giriş çıkışlarını görebileceğimiz bir site varmıdır? Tefas yalnızca toplam işlem hacmini gösteriyor
https://public.tableau.com/app/profi...iz-Beta/Story1
Twitterda FonTakip adli kullanicinin sayfasidir
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeşil soğan 8.64 TL civarında seyrediyor, pek de aşağı inmeye niyeti yok gibi...
ağustos sonuna kadar 9 buçuk olabilir deniyor, hazır 9 buçuk olmuşken çift rakamları da yoklayabilir diyen de var. gide gide bir söğüde dayanıp o söğüdün allarına da boyanacağız anlaşılan. göz göre göre neden böyle yapılır? ya da ne yapılmaya çalışılır? anlamak mümkün değil. sonumuz hayır olur inşallah.
Yer İmleri