Benim degisken klasmaninda en begendigim fon.1 yildan fazladir tutuyorum.Tufan beyi de basarili buluyorum.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim degisken klasmaninda en begendigim fon.1 yildan fazladir tutuyorum.Tufan beyi de basarili buluyorum.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen sn corbaciyan’ın dediği gibi.
Güya faiz indirimi yapıldı ama fiiliyatta faiz artıyor
Herhalde bin yılda bir olacak şeyler bunlar
Şu şartlarda ne dense boş
Piyasada uzun vadelilerin faizi düşmezse htt ve dzt’den bir şey beklememek lazım
Ne zaman piyasadada faiz düşer o zaman bu fonlar artı yazar
mb faiz indidp parasal genleşmeye gidince enflasyon beklentileri arttı ayrıca risk primi arttı. tahvil faizleri enflasyon ve risk priminden oluşuyor. tahvil faizleride yukarı çıktı . HTT DZT falan bunlar riskli fonlar uzun vadeli tahviller var. kısa vadeli tahvillere göre durasyonları yüksek olduğu için faiz artışından çok daha fazla etkilenirler.
yatırım tavsiyesi değildir
harbiden htt zarar manyağı yapmış. bi tahvil fonunun bu kadar zarar yazdığını bilmezdim. borsamı la bu: ) aslında tefası'daki fon karşılaştırmadan excel formatında fon listesini indirip excel'in büyükten küçüğe sırala özelliğini kullanıp fonları getirilerine göre sıralayıp ona göre karar verseniz daha sağlıklı olur çok da zor bi iş değil yani.
valla hocam a para yorumcuları dövize bakın, borsaya bakın, reyizin dünyaya ekonomi dersleri başladı diye çıldırmış durumda. tabi şaşırtıcı olmayan bir şekilde tahvil faizi konusuna girmiyorlar ama onlardaki yükseliş ivmesi de yavaşladı. hep diyorum ya türk piyasası bin senedir dayak yemeye alışık fazla tepki vermiyor artık. ben olsam sağlam karım varsa çıkardım. yeni girdiysem 1 hafta daha beklerdim.
Yol yakinken donun
Bu htt ve dzt guldurmez surundurur.
Tecrubeyle sabittir.zararini karsilaman aylar alir
YTD.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri