1.jpg
bence fazla yükseldi 1 günde iyi olmadý RPD için. düþüþü gelir kesin.
1.jpg
bence fazla yükseldi 1 günde iyi olmadý RPD için. düþüþü gelir kesin.
aslýnda benim ayý piyasasý bitiþi ve boða piyasasý baþlangýçlarý dýþýnda borsadan uzak durmak prensibimdir. rpd dememin tek sebebi türevdeki müthiþ baþarýlarý. zdz alýrsan ipb'deki hüsraný bir daha yaþama ihtimaline girmiþ olursun. madem risk iþtahýn var al hepsiyle rpd. ben de alabilirim her gün %10 kademeli bakalým. tabi trendi aþaðý kýran bir hareket gördüðün ilk gün stop olmak þartýyla. öyle her fonla yüz gün niþanlanýrsan olmaz. kýsmet deðilmiþ deyip ekmeði baþkalarýna býrakmayý bileceksin.
Þimdi siz böyle yazýnca........
Dün internet bankacýlýðýndan fon için satýþ vermiþtim. Paranýn bugün hesaba geçmesi gerekiyordu. Saat 14.00 civarýnda bir mesaj geldi. Elimizde olmayan sebeplarle fon satýþýnýz gerçekleþmemitir.Satýþ bugün yapýlýp yarýn hesaba geçecek bir gün gecikmeli olarak.Bu durumun is cep ile bir alakasý olduðunu sanmýyorum. Tahminim sistemde bir hata olmuþ. Ceremesini yatýrýmcý çekiyor. iyi þanslar.
Son düzenleme : Sarýlarýn Sülo; 14-09-2021 saat: 18:19. Sebep: QUOTE
Son dagilimlara gore bazi fonlarin hisse kisimlarinin saat 18 itibariyle tahmini getirileri;
GBC +0.60
AOY +0.33
TGR +0.26
RPD -0.33
IPB -0.35
TGE -0.40
Dun GBC deki Gdxj etfsi %3 civari arti kapatti. Ayrica bir gumus etf si de ayni sekilde. Bugune yansimadi bakalim yarina yansiyacak mi ?
Yer Ýmleri