Suan emeklilik fonlarini bir yerde calismadan bireysel olarak alabiliyorsunuz.M2003J15SC cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suan emeklilik fonlarini bir yerde calismadan bireysel olarak alabiliyorsunuz.M2003J15SC cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Saðlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazýdýr.”
Güzel habermiþ teþekkürler. Garanti emekliliðin fonlarýyla 6deðiþiklik hakkýmý kullanarak bir yýlda zor bela %26 yapmýþým. Kaldý ki bu son bir yýlda öyle fýrsatlarda vardý ki. Daha aktif yönetilen fonlardan bir sepet yaparak garanti bes fonlarýný her halükarda geçerim sanýrým.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Turkiyede yuzde 35 alti getiri saglayan sozde yatirim ensturmanina ben yatirim araci demem sadece gozumde bir degerdirM2003J15SC cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Saðlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazýdýr.”
Ýran anlaþmasý olursa TGE'ye çakarlar gibi.
TGE'yi deðiþtireceðim bayramdan önce.
Fikri olan var mý?
KUB güzel bir fon mu?
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Bayram öncesi dolar da düþer belki...
Az da kur karý...
Bana güzel olur.
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Dediðinizi anladým ama ben pek iyi anlatamadým.Siz þimdi iyi hsyf'lere bakýyorsunuz muhtemelen.Hisse senedi dalga büyüklüklerinde cool kalabilirseniz, hele 0-100 oranýnda mükemmelseniz dediðiniz %100 doðru.Ama berbat hsyf'ler de var.Ben de sizin mantýðýnýza benzer þekilde hayatýmda hiç PPF almadým mesala.Ben sizin orta riskli dedðiniz fonlarý PPF yerine alýyorum.%50 gibi yerli/yabancý hisse fonlarý KUB+GBC ile %25 döviz, PPF yerine de OPB+GMA+IPB tutuyorum.IPB benim için PPF, TCD hsyf fonu.Þurda sizin gibiyim ama benchmarkýnda %30 HÝSSE YAZAN BÝR FON SÜREKLÝ %30 larda hisse tutyorsa almýyorum.
Yer Ýmleri