ben olsam ahu yerine nzh alýrým yarýsýyla. nzh sadece bugün düþtü. bence en güçlü baf nzh'dir. eðer bu fon adý saný duyulmamýþ bir aracý kuruma ait olmasaydý tereddütsüz tüm parayý yatýrýrdým. ama burasý türkiye þirket sýkýntý yaþar falan, paranýzý 1 sene sonra alacaksýnýz derler temkin için daima farklý þirketlere bölmek taraftarýyým. o yüzden ben tüm parayý ppz'ye dahi yatýrmazdým þahsen. sonuça fonun risk puaný 1, þirketin risk durumu nedir bilmiyoruz, bilemeyiz.
Bugunde bizeyine kara gun osd yine 3 gun sifir cekecek 5 ve 10 yýllýk DT ler yukseliste. Cds 418 oldu.
Carsamba osd leri satmak varmis.
Ben indirim olmaz dusuncesindeydim.
Dolar artik yon yukari bunlar onumuzdeki ayda dusururler.osd.
Faiz dususunu sevmez artik eksi bile getirebilir.
%50 nzh %50 ahu yapicamM2007J20CG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tefasa bakýlýrsa osd'de söylediðiniz tarz bir düþüþ trendi son 5 yýlda bir tek 2020 mart pandemi patlamasýnda yaþanmýþ baþka yok. o da baya ekstrem durum. yýllýk olarak bakarsanýz naci aðbal vakasýnda -%1.4 yediði halde yýllýk getiride osd ahu'dan %3 önde. dahasý türkiye ekonomisi dayak yemeye baðýþýk hale geldiði için cds döviz ve tahviller bir hafta içinde toparlamaya baþlayabilir. ama tabi siz bilirsiniz sonuçta ben uzun vadeli düþünen bir senaryodayým bir de haftaya stopaj avantajý bitebilir son dakikada pozisyon deðiþtirmek istemem. %45 nzh %45 osd %10 rpd devam. bakalým görelim.
MB KUR DEGISIM : % 1.91
TL REF : 18.3078
Bakalim fonlar nasil getirecek
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri