-
Eşit miktarda GBC ve altın fonum var, 1 haftada neredeyse altından bir yılda yaptığım getiriyi getirdi GBC, nerede ayrıştılar cidden merak ediyorum. Uzun süre altın ve gümüş yatırımı yapıyordu, altının dolar bazında aynı yerde kaldığını düşünürsek, doların dışında da güzel bir yatırım var demek ki?
-
denemek icin talep ettim yarin sabaha gelecek..

Originally Posted by
ativan
MÜKAFAT PORTFÖY BİRİNCİ FON SEPETİ FONU
MJB
bunun hakkında bilgisi olan var mı arkadaslar yapay zeka ile yabancı yatırım fonlarına yatırım yapıyorlar
stopaj galiba yine 0 ve yeni ve iyi bir baslangıc yapmıslar.
sizce alınır mı
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=MJB
-

Originally Posted by
servetbey
denemek icin talep ettim yarin sabaha gelecek..
Satışta valör t+3 tü. Alışta 1 gün O yüzden almamıştım. Değiştirmen 1 hafta alır
-
PPZ getirisi , diğer para piyasası fonlarının gerisinde kalmaya başladı gibi. Fikriniz nedir gelecek dönemde yeni arayışlara girmek lazım mıdır ?
-
satis t+3 olabilir zaten cok cuzzi bisi talep ettim deneme..

Originally Posted by
Byccx
Dün t+3 tü. O yüzden almamıştım
-
Dostlar sattigi icin olabilir
dun hanima ziraat tzl aldirdim o bile fark atti ppz ye
ama ben devam ediyorum ppz ye

Originally Posted by
ardakoca
PPZ getirisi , diğer para piyasası fonlarının gerisinde kalmaya başladı gibi. Fikriniz nedir gelecek dönemde yeni arayışlara girmek lazım mıdır ?
-
yabancı teknoloji fon alacakken bunu aldım ,bakalım hayırlısı..
-

Originally Posted by
meesut
Eşit miktarda GBC ve altın fonum var, 1 haftada neredeyse altından bir yılda yaptığım getiriyi getirdi GBC, nerede ayrıştılar cidden merak ediyorum. Uzun süre altın ve gümüş yatırımı yapıyordu, altının dolar bazında aynı yerde kaldığını düşünürsek, doların dışında da güzel bir yatırım var demek ki?
1 hafta iyi getirmesi GBC'nin 1 yıldan fazladır milleti süründürmesini affettiremez bence.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri