-

Originally Posted by
Webster
Iste bunu aklim almiyor
13.90 kusur oldu
Mb mudahale etti
Yine oraya yuruyor
Bunu simitciye sorsan bilirdi
Neden yakti parayi?
Kafam cok karisik
buna şu gözle bakınız
müdahale etmese 16 olurdu.
-
Merkezin kırmızı çizgisinin 14 lira olduğu kesinleşti diyebiliriz artık. Dolar gitmezse yabancı fonların çöpten farkı yok. Kura böyle sürekli müdahale edecek ne kadar yakıt var o da ayrı bir konu.
-
-
sadece bu ay hedefi 14..ytd
-

Originally Posted by
tele vole
Merkezin kırmızı çizgisinin 14 lira olduğu kesinleşti diyebiliriz artık. Dolar gitmezse yabancı fonların çöpten farkı yok. Kura böyle sürekli müdahale edecek ne kadar yakıt var o da ayrı bir konu.
Bu ay yapılak toplantıda 100 baz puan faiz düşüşü gelirse ki beklenti o yönde. Dolar o kırmızı çizgiyi de geçebilir.
-

Originally Posted by
tele vole
Bu şekilde düşünüyorsanız neden direkt dolar almıyosunuz da yerine çöp fonlarla uğraşıyorsunuz? Bilmediğim bir sebep mi var diye soruyorum yanlış anlamayın.
-

Originally Posted by
Kutyman
Bu şekilde düşünüyorsanız neden direkt dolar almıyosunuz da yerine çöp fonlarla uğraşıyorsunuz? Bilmediğim bir sebep mi var diye soruyorum yanlış anlamayın.
doların önüne set çekmişler diyorum zaten neden dolar alayım ki? dolar-altın almak adetim değildir. makas yüzünden alır almaz yaklaşık %-2 aşağıdan başlıyorsun çünkü. İlla alacak olsam kripto hesabımdan usdt alırdım.
-
Merhaba Rpd ve NZH fonunda stopaj var mı? Bugün Osmanlı bankasında 60tl min vergi kesintisi olarak çekildiğini öğrendim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri