-
doların yükselmeye devam edeceğinden hareketle, ABD'deki faiz artırımı da yaklaştığı için yerli fonları (TCD, GMA, TTE ve NNF) elde tutup, AFT ve IPJ'den bir süreliğine çıkmak mantıklı mıdır? ne dersiniz? AFT ve IPJ'den bir yılda hatrı sayılır bir kar ettim... 2021 ilk 6 ayı için stratejiniz nasıl olurdu bu 6 fon arasında? Temel olarak bu 6 fonu değiştirmeyi pek düşünmüyorum ama ekleme yapabilirim (ITP, IPV, TGE VE TMG gibi)... önerilerinize açığım...
-
syn ayurdakok
mjb den dakika ve skor verebilirmisiniz.
-
Kar degil de USD gibi para ve emtia lara karsi TL de kendi parami korudum desek daha dogru

Originally Posted by
istanbullu1963
bir yılda hatrı sayılır bir kar ettim...
-

Originally Posted by
Byccx
syn ayurdakok
mjb den dakika ve skor verebilirmisiniz.
ssssssssss.png
Bilginize.....................
-
14/12/2021 tahmini fon degisimi kaynak @fontakip
ssssssssss.jpg
-

Originally Posted by
servetbey
MB kuru bugün -0,50. Yarın mjb sağlam eksi yazar -2 den aşağı gelmez tahminim. Bu diğer teknoloji fonları içinde geçerli nasd** -2 aft yay da yarı. -2 den aşağı gelmez.
-

Originally Posted by
istanbullu1963
Ya rumuzu lazım değil, burada biri var, yaptığı bütün yorumlar saçma sapan ve yanlış... yani onun aklına uyup işlem yapana acırım... tek bir yorumu mantıklı ve doğru olsa gerçekten dişimi kırıcam...
Benden bahsediyor...
Yakinda kim ne biliyor anlarsin
-

Originally Posted by
bgtr
MB kuru bugün -0,50. Yarın mjb sağlam eksi yazar -2 den aşağı gelmez tahminim. Bu diğer teknoloji fonları içinde geçerli nasd** -2 aft yay da yarı. -2 den aşağı gelmez.
Nasd** bacak omza formasyonu calisiyor sanki
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri