küçük hisselerde bu hisselerin durumlarýna göre, az da olsa bir canlýlýk gözlemledim bu gün,...
eðer piyasa örgütlü bir piyasa ise, baþý bozuk deðil ise, para her zaman bu örgütlenmenin hizmetindedir,..
bir süredir küçük hisseler, günlüklerinde kýrýlým yaþadýlar(özellikle, inþaata ve enerjiye yönelik hisselerde) ve hali hazýrda hissesine göre aþaðýda bir miktar gidecek yerleri var,..ancak ''temkinli alým'' yerlerine de birer ikiþer geldiler,..
dönüþlerinden emin olmak gerkiyor,...
yani þu demek, para acaba büyüklerden küçüklere doðru yönünü çevirir mi? çevirse dahi çok bir þey beklemem ama þu olabilir en azýndan kýrýlým yaptýklarý yerleri geri almak manasýnda bir tepki yükseliþi bunlarda olabilir,..
bunlar rekor endex yükseliþlerinin aksýne düþüþte idiler, endex düþerken de tersi yaþanabilir mi?
soru bu,..
bunlarýn pull back dýþýnda yükseliþlerinin 8S nin sonuna doðru, 9L de endex le birlikte olacaðýný öngörüyorum, geçen bu konuyu yazdým burada,..
9L sonrasý ABD seçimlerine baðlanacaðýndan, 24 kasýma kadar ne olacak benim içinde bir muamma,...þimdiden afaki bir þeyler yazmak istemiyorum bu konuda,...çünkü net görüþ alanýmda deðil o bölüm,...
yani 14 ekim-24 kasým arasýna bir deðerlendirme de bulunmak istemiyorum,..
buna mukabil 11 ekim cuma gününe kadar olan bölümü ise yazdým malumunuz,...

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri