Ýndregandi Hocam, bugünün geleceði dünden belliydi... Teknik analiz hazýrlar, haberler sonradan gelir, hakikaten doðru bir söylem...
Çok bereketli bir gündü, bu kadar trade ve kar yeter dedik... Sabah 11 gibi Siseleri okutup baþka hisselerde trade ettim. Yoruldum... Tekrar dönüp Siseleri fazlasýyla yerine koyduk...
Haftalýk grafiði Sisenin haftaya al verecek. Bir süre ondan çýkamam artýk. Sadece gün içinde onunla trade etmeye devam ederim, baþka hisselerin peþine koþmam...
Bugünkü marjý bu denli yüksek beklemiyordum, yükseliþ olacaðý belliydi de marjý kestiremedim... Muhtemelen birçok kiþiye sürpriz olmuþtur...
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
biraz iþlerim var bu gün,..bir resim atayým ben,...günün geri kalanýna referans olsun
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Pazartesi sert düþüþte terso durumda kaldým, sýfýr iþlemle günü malak gibi geçirdim, yanlýþ kararla güzel trade edebilirdim...
Sizden bir þey istesem mahsuru yoksa, benim penceremden Sise haftalýklar düzeldi ve haftaya al sinyali çakacak. Dip oluþumu bitmiþ görünüyor ve yakýn zamanda belki bu ay belki gelecek ay içinde 50 lira fiyata gidebilir teþhiþini koydum... Sizin pencerenizden müsait zamanda Sise uzun özellikle haftalýk nasýl görüntü veriyor... Þu an fiyatý 40 lira, 50 liraya gidebilir bence bu da 1-2 ayda % 25 kazanç demektir ki trade kýsmý hariç...
Yer Ýmleri