3+2+3=8
3 hafta düşüş,
2 hafta yükseliş veya düşüşe karşılık gelen tepki
3 hafta düşüş
ama
bence bu mikro haftalara girmeyelim, ...çünkü çukur form var ve bir üstünlük yok,
üstünlük belki bu 8 haftanın son 3 haftasına düşüş yönünde kurulabilir ki bunun devamı zaten
17 hafta düşüş olarak geliyor,..
önce ilk 5 hafta için duruma rakamda 1591.36 alt üst manasında bakalım bence, çok yaklaştık ona, haftalardır yazıyoruz ama acı çekiyoruz ramak kala dönüyor namıssız
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
nitekim X lı topikte grafik vererek long devam dedim ve bu günkü hareket bunu doğruladı,..oysa günlük sistemlerde h.sonuna kırmızıda girmiştik, YELPAZELER OLMASA BUNU DİYEMEZDİM elbette,..
bu yorumlar X LI topik MESAJ 7785, 89 da
yorum analizden anlaşılacağı üzere son 8 haftaya bu manada önce 1591.36 için sonra 1813.9 için bakacağız,..bu çok zor,
ama hadise bu niye zor, çünkü biten 12 haftalık zamanın bahsettiğim üzere long için ayrılan son 4 haftasında en azından bir 1591.36 alt üst çıkmalıydı,
olmadı
4 haftalık son dilim bitti ve en yüksekte 1588 görebildik,
buna sadece yaklaştık, 8 haftayı ben en başında 17 yi hazırlayan yazmıştım bakalım nasıl hazırlayacak, şu ana değin gerçekleşmeler olmadığı için net değilim, fakat düşüncelerimiz ayrıntılı yazdım
bir gözümüzde usdtry de olsun,...bunu alırsak zaten 1591.36 üstü çantada keklik olur
sayın osmantt beni voborsadan tanıdığından ve bu analizi geçmişte tecrübe ettiğinden 8 hafta açılımı istemiş, haftalık blokları kendi içinde ne kadar çok açarsam bütünden ayrılmam sebebiyle yanılma payım da o derece artar,..ama istediğinden ve tecrübeli olduğundan ve zaten rakam olan 1591.36 yı bildiğinden ayrıntıda bir sakınca görmedim,
8 haftanın açılımı ve yorumu yukarıda,
ama bütüne devam edersek
mesaj 687 den devamla,...
8 haftanın
ilk 3 haftası bitti, haftaya 4.hafta,
format
3 hafta düşüş, bitti
2 hafta
3 hafta düşüş,
mış, yanlış saymışım,
3 düşen bitti, bu doğru, piysada düştü hakketten
3 yükselen, bunu yanlış sayarak 2 hafta demişim,3 olacak
2 düşen, 8 haftanın finali 3 düşen değil, 2 düşen hafta olacak,
8 hafta açılımı,
son 2 düşen hafta, 17 düşene bağlanırsa, düşen hafta sayısı totalde 19 haftaya yükselecek,
Yer İmleri