-

Originally Posted by
berkimcans
M/C de böyle bir rakam olmamıştı, shortçular zor durumdalar,

Çok üzülüyorum kaybedenlere niye büyük paraya savaş açıp kazanacağını düşünüyorlar anlamadım donkişot döneminde değiliz ki.
-

Originally Posted by
berkimcans
M/C de böyle bir rakam olmamıştı, shortçular zor durumdalar,

Bundan yaklaşık 1.5-2 ay önce long kontratına yüklü girmiştim ve spot XU030 endeksi 13100 seviyelerinde iken bütün long pozisyonlarımı kapatmıştım. Sonrasında bazı spot hisselerle devam etmiştim. Hatırı sayılır bir para kazandım ama bu margin call miktarını görünce bir burukluk oldu bende.
-
SPOT da BofA satıyor, Diğer alıyor,
-
SPOT da BofA satışı 3 mlr yaptı, Diğer ve Garanti alıyor,
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Çok üzülüyorum kaybedenlere niye büyük paraya savaş açıp kazanacağını düşünüyorlar anlamadım donkişot döneminde değiliz ki.

Originally Posted by
AmigoOrhan
Bundan yaklaşık 1.5-2 ay önce long kontratına yüklü girmiştim ve spot XU030 endeksi 13100 seviyelerinde iken bütün long pozisyonlarımı kapatmıştım. Sonrasında bazı spot hisselerle devam etmiştim. Hatırı sayılır bir para kazandım ama bu margin call miktarını görünce bir burukluk oldu bende.
Bugün biraz rahatlayacaklar görünürde bakalım satışın devamı gelecek mi! Dün 50 m tl zarar yazan BofA bugün acısını çıkarır!
-

Originally Posted by
berkimcans
Bugün biraz rahatlayacaklar görünürde bakalım satışın devamı gelecek mi! Dün 50 m tl zarar yazan BofA bugün acısını çıkarır!
Sizin beklentiniz ne BOFA için? Endeksi baskılar mı sizce?
-

Originally Posted by
AmigoOrhan
Sizin beklentiniz ne BOFA için? Endeksi baskılar mı sizce?
Bugün BofA endeksi baskılayıp kapanışa doğru alacaktır, gerçi bunu her gün yapıyor, endeksi yükseltecek mi yoksa yükseltmeden mi kapanacak, bu bilinmiyor, ama BofA 4-5 aydır her Cuma aldı, hafta sonu jeopolitik riski satın alacak mı almayacak mı ona karar verecek!
Genel kanı haftaya Salı günü gelecek olan Enflasyon oranının yüksek geleceği ve düzeltme başlayacağı şeklinde!
-

terndler bu şekilde cimbom koyduğumum yerede karar verecektir,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri