-
şu anda saatlik grafikte spot tarfta,..
tp1 ve tp 2 üstündeyiz,..o nedenle ben bir eylemde bulunmayacam, short pozum devam edecek,...
ilk etapta en az tp1 almaya, en çok ta tp 2 almaya dönük izleyeceğim,...
tp1 veya tp2 olabilmesi için az evvel verdiğim 5 LİK grafikteki pembe trendi aşağıya kırmam gerekiyor,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...

-
tp olmadı diyelim, yapamadım,...işler ters gitti,...15228.83 üstüne geri döndük ve kalıyoruz demektir,...
bu aynı zamanda palanın, trend 3 ü de koruyacağı ve üstüne bir de trend 4 araştırdığı manasına da gelir,...
o şartlarda ilave short poz açacağım seviye,
xu030 için,....n=375.85
2n + makas farkı dır,...
15980.53 +makas(o günün makas farkı)

-
tp aldım,..tp1 veya tp 2 ikisinden birinden,....
yeni poz açacağım seviye bu defa dir1 ve dir2 +makas olarak işaretlediğim seviyedir,...
long poz zaman analizi gerği açmayacağım,...ters yakalanmamak için, zamanda ki düşünceme sadık kalacağım,...
iki nedenden,
1.15228.83 eğer bir tepe ise, bu olasılık netleşmeli,
2.zamandaki yönüm düşüş,
kendime dürüst olarak takip etmem gereken yolum budur,...

-
5 lik garfiğime çok güveniyorum, spot 30 grafiğimede aynı şekilde,...
ancak şu aşamada macro bir olayın ertesine 5 lik başlamk, deveyi yemeye pire ile başlamak demek olur,...
bu nedenle takibim 5 lik grafikten ziyade xu030 spot üzerinden devam edecek,....
5 likten sadece itina ile yerleştirdiğim trendler kırılıyormu, pembe yükseliş kırılıyormu bunlara bakacağım,
bir tardenin konusu olmayacak,...
diyeceklerim bundan ibaret,...
ğer talep eden olursa buradysak güncellemeler yapabiliriz,
şu aşamada sukunet

-

Originally Posted by
berkimcans
@Ayasofya sonunda Altıns1 i göçerttin, umarım satmışsındır, düşecek tedirginliği görmüştüm sende
ALTINS1 günlük, yabancıya işlem yapan TEB ve QNB vermiş,

Yok abi dün sabah açılışta vedalaştım. Bir iki kere dün gördüm çıktım gireni çıkanı öpüyordu. Sattığım fiyatın 3 TL aşağısında bile
-
Sağlık olsun yine de kazanmışsın @Ayosofya
BofA düşündüğüm gibi dünkü 50m zararın acısını bugün fazlasıyla çıkarmış görünüyor, daha da kapanışa çok var,
-

Originally Posted by
berkimcans
Sağlık olsun yine de kazanmışsın @Ayosofya
BofA düşündüğüm gibi dünkü 50m zararın acısını bugün fazlasıyla çıkarmış görünüyor, daha da kapanışa çok var,

Abi üç gündür baskı var. Üçünde de 2-3 TL yukardan aşağıdan kapadı. Birinde yukardan sattım aşağıdan almama rağmen zarar yazdım üç gün boyunca aldığım karın %10 unu geri verdim ya da zarar oldu. Çözmek lazım. Bu bir süre teorik altın fiyatına denk gelecek gibi.
-
Endekste yine mühendislik çalışıyor aso Astor bim Arçelik vermiş ama endeks stabil
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri