son 8 hafta için
if(c>1591.36, 1813.9,0) dır,
yoksa yok
son 8 hafta için
if(c>1591.36, 1813.9,0) dır,
yoksa yok
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
benim topik başında öngörüm aynen şu idi, bu 8 hafta daha olmadan ilk 35 haftanın özellikle sonuna doğru 1591.36 üstünde c>1813.9 yaparız idi ve buna son biten 12 haftanın son 4 haftası pek müsait idi ve peşi sıra başlayacak 8 haftanın ilk 5 haftası ile destekli idi,..
ama naci ağbal hakkını verelim şimdi fiyatları çok derinlere gömdü, pandemi ise fena tekrara geçmiş idi
yinde naci düşüşü sonrası ON/OFF rakamım 1480.09 çalıştı, ve şimdilerde yeni vadeyle birlikte bahsettiğim gecikmeler olsada 1591.36 rakamım çalıştı,
ancak elverişli haftaları da yukarıda andığım üzere geçmişte bıraktık bir taraftan,..
şimdi kalanım
8 haftanın
son 3 haftasını pas geçersek orada düşüş beklentim var çünkü ilk 5 hafta çok müsait olmasada c>1813 için
may be belki,..
ama c>1591.36 üzerinden başka şekilde asla olmaz
görüldüğü üzere elimizdeki haftalar azalınca bende hassaslaştım bir taraftan,
aşağıda olgunlaşmaları gösteren bir kaç paylaşımda bulunacam, biraz soluklanalım,..
önce şuna bir kez daha tekrar edeyim, macör analizler yapıyoruz, garafiklerimiz bu nedenle hep günlük, sistemlerimizde bu yorumlarımı std 14 üzerinden günlük takip edelim, extremde belrttiğim zamanlar örneğin 1591.36 etrafında isek minör kovalamalar yapabiliriz
Yer İmleri