aynen günlük long oldu, flat, short oldu shorta geç,
þimdi aralýk vade zaten bitiyor, artýk palanýn cebinde, bunu alacak cebe atacak, sonra þubat vadeden itibaren aynen bu dediðinizi kovalayacaðýz, 41 haftanýn haftalarý tükendikçe short özellikle daha bir aðýrlýk aðýrlýk kazanacak,...
ama bir 4 cent veya 5.5/6 cent ihtimali var, ekonomi bom bok ama ihtimal var, niye çünkü fýrsat kurda kuþa fýrsat sunulmuþ,..istikamet mecburi olmuþ her yer kapalý, bit pazarýna nur yaðmýþ,..o nedenle,
ama biz genede 7 kasýmcý olduðumuzdan short sinyal geldimi affetmiyoruz günlükte o tarafa dönüyoruz ciddiye alýyoruz sinyali, çünkü TR nin bütün salaklarý borsada ve toplu haldeler,
herkes birine bir hisse söylemiþ sanki, adam controlmatik almýþ hemde 60 tl den, 230 olmuþ oradan %9 aþaðý basmýþlar panik yapýp bana soruyor ne yapayým diye, ben hisseyi ilk duymuþum bu arada, ..bilmem etmem, amk, viob çuyum ben,..
düþünebiliyormusunuz,..bana soran % 400 karda,..
biz korkudan alamýyoruz, koyun olan, az biraz salak olan , baþkasýna soran tavsiye alan malý götürmüþ,..
bunlar daire yazlýk falan filan almadan aðalar palalar bunlara bir çullanmalýlar öncelikle,..

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri