Zarar büyük biraz önce flat oldum. Ýzliyorum.yukarý direk 5. yada 3 . her nasýl edketlersen gidecek gibi.Ben bittim ya.Tepeyi geçecek gibi. Öyleki alýyor.
Zarar büyük biraz önce flat oldum. Ýzliyorum.yukarý direk 5. yada 3 . her nasýl edketlersen gidecek gibi.Ben bittim ya.Tepeyi geçecek gibi. Öyleki alýyor.
bu yapýlan ahlaksýzlýk baþka bir þey deðil, ama her þeyin çivisi çýkalý çok oluyor,
normalde þubat 2023 vade aktif vade olan aralýk 2022 vadeye doðru deðer kaybetmesi, makasýn daralmasý gerekirken, halk deyimi ile ''yapýþtýr baþkan'' olmuþ,...hangi faizle vade sonuna bunu yapmaya hak kazanmýþlar enterasan gerçekten,..grafikte % sel farklara dikkat lütfen, pala batýrmaya oynuyor resmen ama buna hakký yok,
tam bir kalpazanlýk,...
muz cumhuriyetimi burasý
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Tabiki vardý.Kontrol edemezsen olmuyor iþte.tam tepede çýkýyorsun bu defa ters köþe yapýyorlar. Yani ya sabýr yada doðru yerde doðru stoplos olmak lazým. Malasef ben hep yanlýþ yerde yanlýþ poz alan biriyim.Kendimi kontrol etmem lazým.
vesile ile herkese, ülkemize saðlýk, mutluluk, huzur ve kazanç dolu yeni bir yýl dilerim,..
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Yer Ýmleri