Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
şimdi biz bu yükselişte alıntılarımda adı geçen ''kırmızı X'' lerden yukarıya doğru tam 11 adet yaptık,..

kırmızı X lerin her biri bu topik in konularından bir olan 333.81 puan idi,...bu puandan 11 adet ne üstüne geldi

1480.09 üstüne,..normalde örneğin usd 18.xxxx yapmasa idi,

biz 1480.09 üstüne 1813.90 ı 1925.17 yapıp oradan realize olacak idik,..

kısaca dolar büyüyünce her şey katları şeklinde büyüdü,..

şimdi aslen neredeyiz bende tam bilmiyorum,...fakat şuradan görüntü alabiliyorum,..

aşağıda
devamla tam seçim görünmüş ve bazı şeyler küçük küçük netleşirken bu kahredesi deprem oldu, tüm milletimizin başı sağolsun ve tabiki belirsizlik tekrar başladı,..az önce özetlediğimiz üzere borsaya destek geldi,..düşen borsa bu destekle tepkiye döndü,..algı birden ve ani değişti,..

shortlar üzüldü, longlar sevndi,

biz 07 kasım başlangıçlı 41 hafta short öngörmüştük, sonra bunu burada 60 haftaya revize ettik,..şablonumuz değişmeyecek,..sp500 41 haftasını yerine revize ile 60 haftasını takibe devam edeceğiz,

daha önce dediğim üzere 41 boyunca short arguman demiştim 60 hafta short arguman oldu,..short arguman 60 haftaya uzadı yani,

şimdi az önce özetlediğim üzere 41 haftanın arguman yersi olan 7 kasımı aşağı kestik ve bunu bir tepki nedeni saydık, 14 şubatta bu tepki öngörümüze parasal destek dahi geldi, çok analiz ettim ama ilk defa paralısı oldu bunun, ilk defa rastlıyorum buna,..
bugün

ilk analizi bir süredir devam ettirdiğim btc ve hedefleri üstüne,
ikincisini ise 7 kasım alt /üst üzerine yaptım,..

çok yazdık karışmaz inşallah
yaşayalım abi, durulsun gerekirse, plak 45 likmi, yoksa long play mi abi, uzun çalar,...

henüz somut yok somut olan tepki, tepki var,..
gelişmeler var,...