Originally Posted by
indregandi
ayrýþma var, buna kimse yok diyemez, bu belli, bu ayrýþmanýn nedeni ve hazýrlayan þartlarýda belli,..banklar neredeyse ov long gelerek gelecekte oluþacak karý þimdiden satýn aldýlar,..diðerleri ise banklara kar yazan bu þartlarý sattýlar, çünkü onlara zarar yazýyor yada paralarýný götürdüler banka kilitlediler,..yarýn bir gün ayrýþmanýn nedeni olan þartlar yumuþama eðlimine girerse, ki siyasi ayakta buna yeni anaysa üzerinden siyasette yumuþama diye isim koydular,..bu enflasyon ve faizi görece indirirse bu durumda banklar geçici satar, ama bu þartlarýn deðiþmesi diðerlerine alaým yönünde yansýr,..bir süre sonra ise banklarda dönerek boðayý 4 cent hedefine kilitler,..
bu senaryomun ancak zamnda 9L de olabilceðini yani 4 cent in, enflasyonda bir yumuþama ve faizde görece düþüþün ise 8S sonuna doðru geleceðini düþünüyorum,..
zaman sýrýalamamýz ise þu þekil,
3L, önümüzdeki hafta 2L kalýr,
8S, yani 3L nin devamý 8 hafta short, tahminm ilk 4 yatay, son 4 agresif,
9L, 9 hafta long ki
bahsettiðim senaryo buna göre,..bu 3l de ayrýþan küçük hisselerin diplerini tamamalamasý, 8 haftanýn içinde bir yerlerden gelecek pozif habere küçük hisselerin döndürülmesi ve bu habere yukarýda bahsettim banklarýn realize edilmesi(bu durum ayný zamanda ayrýþmanýn son bulmasý için gerekli olacak), 9L de ise beraberce 4 cent civarýna hedefe gidilmesi,..
bundan sonrasý(arada bir iki hjafta daha var ama ben zaman analiz riski almayacam o haftalarda) ABD ye baðlanýr ve 24 kasým seçimlerini takip eder,...
Yer Ýmleri