öyle oldu ama,....tepeye göre biraz erkendi çýkýþýmýz, bu düþüþle muhtemelen kafa kafaya olmuþtur,...
satýþta düþüncemiz artýk abese iþtigal oluþuydu,...böyle bir barýn da geleceði beklenti dahilinde idi,
problem bunun hangi gün nereden geleceði idi,..bunu beklediðinde ise gümüþü fon olarak taþýdýðýndan ertesi güne kalman kaçýnýlmaz dý,...yani barý kafaya yemesi kaçýnýlmazdý,..
bunlara bakýlacaðýna doðru analiz ne kadar kazandýðýn olmalýydý,..%300 civarý kazanmýþ,...
3, 5 ayda daha ne kazanmayý umuyorsun dedim,..
pozisyondan çýkartmam ikna çalýþmalarý bile 1, 2 hafta sürdü,...
onun gibi bir çok kiþi vardýr,...kaldýrýmda gümüþ altýn konuþana bile rastladým bu süre zarfýnda,..
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Yanarým da yanarým Altýn Gümüþ shortlayamadýðýma yanarým! bir kaç kere Altýn da shortlayýp kazandýran vur kaçlarým oldu ama hepsi denemelikti, yüksek meblaðlý deðildi,
Bazen benim içime doðuyor, Altýndan önce USD takip ederdim, iþlem yapmazdým çok yükseldiði için short fýrsatý koklardým, sadece 2 deneme yaptým kazanýnca 3. de 3 adet sortladým, ertesi gün %7 düþüþ olmuþtu, taþ atýpta kolum yorulmamýþtý![]()
kriptodan paçal yapýyorum bende,..
ne zaman saatlik izlemeye kalksam sýkýntý yaþýyorum, 5 lik dahi bazen büyük gelebiliyor,...
momentumlu coin bulabilrsem 1 dk ideal oluyor,...
çok sýkýþýrsa ortayý terk ediyor, aþýrý satýþa veya alýþa üste ve alta ters bekliyorum,...
dün misafirliðe gittim, muhabbet sohbet bakmadým,...çýkýþta gece bir saat bakayým dedim,
ters beklenti olmuþ,...baktým iyi getiri var, hemn pozdan çýktým, evde bakar incelerim dedim,..
hemen pozdan çýkmam tam isabet olmuþ,...þu sýralar dahada aþaðý geldi ancak,...
bu aþaðýyý almam için beni dünden bu saatekadar askýda tutacaktý,..
ne zaman paçal yapsam kazanýyorum, ne zaman sistemli oynayayým desem,...o l m u y o r,..![]()
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Yer Ýmleri