Originally Posted by
indregandi
mesaj 7874 e ilaveten,
diðer mütemmim cüz ler,
1.xu030 garfið LONG devam edebilmesi için USD deðeri 2.93xx-2.95xx-2.97xx bant deðeri üstünde kalmalýdýr,...KV, OV, UV
2.SP 500 endex i 5 ocak kapanýþ deðeri altýna gelmemelidir,...her geldidiði anda 5 ocakta baþlayan 12 haftalýk short beklentim devreye girer, ZAMAN ANALÝZM 5 OCAK itibaren 12+3+12 renk kodludur,...
3.12 haftalýk zamnda haftaya 5.haftam baþlayacaktýr,...
4.Ýçeride bu yaþadýðýmýz ayrýþmanýn motor güçleri sýrasý ile,...
a) faizlerde düþüþ-bu yükseliþ ilk bankalarýn alýma geçmesiyle baþladý,
b) enflasyonda gerileme, enflasyonla pompa edildi, bunda aselsan motor güç olarak kullanýldý, en öne çýkan o oldu,
c) Suriyedeki geliþmeler, bir süre insider kaldý,...sonra su yüzüne çýktý, iktidar kendi düþüncesine Suriye de göre yol aldý ki bu içeride komisyonla baðlantýlý, eþ zamanlý,...
d) ve Rating,....Suriye Ratingle taçlandýrýlacaktý, yarým yamalak ortaya salata oldu,..Moodys ketum kaldý,...FITCH görünümü güncelledi,...benim beklentim ise not önemsizdi, görünüm daha önemliydi ve her iki kurumunda görünümü güncelleyeceði yönünde idi,
e)bütün bu deklemler toplumsal algýyý deðiþtirmek üzere insider trading olarak baþlayýp,...Suriye devamýnda, Ratingler üzerinden taçalandýrmak üzere kurgulu idi,...
e) artýk bu konularýn alaylarý ve tümenlerinde takkeler düþtü keller görüldü,
f) bütün takkeler düþünce biz artýk ayrýþtýðýmýz globale tekrar korela olabiliriz, yani SP takibi yine önemli hale geldi,
g) nihayetinde endex 5 Ocaktan itibaren düþmek yerine, kazan kazan uygulanarak(yatýrýmcý yükseliþe hasretti, bakalar fazideki düþüþe sabýrsýzdý, siyastin buna ihtiyacý vardý), , tersine bir seviyeye kadar yükseltilip belli bir yüksekten düþmesi ve böylece toplumsal algýyý diri tutabilecek þekilde ilerleme saðlamaya gayret edildiði,....
Yer Ýmleri