Tavana kitlendi dükkanlar kapalýdýr.Herkes evine gitsin![]()
Tavana kitlendi dükkanlar kapalýdýr.Herkes evine gitsin![]()
Artýk büyük yazmamak lazým fakat maliyetimin iyi olduðunu düþünüyorum. sonuçta borsadayýz sabahtan akþama her þey bir anda deðiþir burada önemli olan þirket paylarýna sahip çýkýyor küçük yatýrýmcý için olumlu zaten doðan holding iþtiraki 2,5 yýldan beri prim yapmamýþ enflasyonda ezilmiþ bir hisse galata wind yurt dýþý yatýrýmlarý iyi dahasý sadece rüzgar enerjisi ve güneþ enerjisi iþi ve yeni sektör ileride büyüme potansiyeli yüksek gözüküyor.yýl sonu temettü ödemesi de yapacak ytd.
3 tane hissem var biraz da savaþtan dolayý oldu enerji fiyatlarýnýn artýþ yaþamasýný düþündüðüm için aksa enerji,galata wind ve tüpraþ üç hissede enerji sektöründe büyüme potansiyeli barýndýrýyor ytd.
Teknik grafik iyi gözüküyor galata wind de þirket paylarýna sahip de çýkýyor yurt dýþýnda büyümek istiyorlar tek sýkýntýsý yurt içinde elektrik fiyatýnýn düþük olmasý ve enflasyona yenilmesi zaten elektrik fiyatý düþük olmasa galat wind hissesi þuan ki fiyatta olmazdý ytd.
Savaþtan dolayý yani savaþ uzarsa herkes bitecek diye düþünüyor eðer bitmez 6 ay üzeri savaþ devam eder hürmüz boðazý kapalý kalmaya devam ederse mecburen enerji elektrik fiyatý artmak zorunda olur benim beklentim böyle ytd.
Yer Ýmleri