En yüksek risk grubu sýralý liste (alýntý )
![]()
En yüksek risk grubu sýralý liste (alýntý )
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan 22:30’da TRT ‘de gazetecilerin sorularýný cevaplayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Onlar zaten patates gibi dolgu malzemesi ona ne suphe de
Dunyayi bilmemekle beraber avrupada pek para pul kalmadi sanirsamsa
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/va...lindi-41822955
Yaw aga bu kadar da þüphe olmaz yaw , bu gasteciler kýraathane ve bilimum benzerleri kapalýyken açtýrýp nargile tutturebilen gasteciler þimdi bence hepsine bi nargile versinler kamera bunlara dönünce bunlar kamerayý sis duman içinde biraksinlar iþte gerçek gasteci böyle olur .
Ben bý de Genar mi ne onun sshibi Ýhsan Aktaþ i çok takdir ederim , yani kardeþim ne problemin olsa adam seni sütten çýkmýþ kaþýk haline getirir inanýlmaz doðal bý yetenek , saç ve sakal beyaz kas ve býyýk siyah bý derviþ baba mi desem þiþman olsa Noel Baba sevimlisi yüzüyle çok inandýrýcý bence o da olmalý onu kursa yazdiralim 1 haftalýk hýzlandýrma ile gasteci diplomasi alsýn çok faideli olur .Þahsi düþüncem ustalara saygý kuþaðý baðlamýnda þey ettim.
Erdoðan : 3 doz aþý oldum / TRT Haber
Gazeteci : Efendim 3 doz mu aþý oldunuz ?
Erdoðan : 3 doz aþý ve bir de antikor ile ilgili oldum
Yer Ýmleri