Evet bu kadar gazda fazla oldu gibi. Birazını çıkartmasakmı 1 milyon yıl bekletince petrol oluyormuş. Yada çıkaralım gitsin atmosfere karışınca kafamız güzel gezeriz ülke olarak. Açım ama kafam güzel..Maduroya rakip bir sloganımız olur.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BTCUSD
Kader anı..üçgen her şeyi belirleyecek..
Çalışırsa, hala impulse devam ediyor demek ki hem devamı gelecek hem de uzunca bir süre çarşafa dolanacak..
Üçgeni bir anda sertçe diyagonale çevirirse, flata çevirecek..
Kimin gücü kime yeterse, gelecek ön görülemez..
Duymadım görmedim bilmiyordum denmesin diye şettirmeye devam ediyorum. YTD
![]()
Sussanız bünye kabul etmiyor. Doğruları anlatsanız muhatap sabır göstermiyor. Tüm insanlar bir şekilde kamplaşmış. Beyinlerini otomatiğe bağlamışlar. Duymak istemedikleri kelimeler kodlanmış olduğundan , onlara en doğru şeyleri görsellerle dahi anlatsanız anında karşı atağa geçiyor. Neye neden itiraz ettiğini dahi bilmeden ; kendilerine öğretilen- tembihlenen bildik savunmayı uyguluyorlar. En basit bir tartışmada dahi konuyu bir şekilde Cumhurbaşkanına hakarete getiriyor ve tüm güçleriyle bağırarak etrafın harekete geçmesini sağlıyorlar. Bu nedenle en az temas, en kısa yol, en kestirmeden işi bitirerek eve dönüş.
Tabloya göre TUİK' e sadece Kadir İnanır da, ben asıl enflasyon %17 nin altındadır diyen CHP seçmeninin %2.8 lik kısmına takıldım, e yuh yane...kim la bu şuursuzlar..idrak kaabiliyetlerine...
![]()
https://finans.mynet.com/haber/detay...apmadi/420981/
Moody’s pas geçmiş.
Yer İmleri