Caatsa kalkmadan hiç bir iyi beklenti gerçekleþmez. Bu iþ meclis ve senato da çözümlenir. Ya da Biden kararname çýkarýr deniyor. Yani Biden ne kadar taþýn altýna eline sokar bunu düþünmek lazým. Saygýlar
SM-A705FN cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Özletme kendini Bosporos Reis !
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!
Adsýz.jpg
28 Haziranda Basel 3 kriterleri devreye gireceði için altýna olan talebin artacaðý ve fiytýnýn yükseleceði bekleniyordu ama tam tersi gerçekleþiyor nedense...
https://www.youtube.com/watch?v=x4WDW7zQ-H4
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Arkadaþlar Levent Üzümcü Gizli spekülatörmüþ. Dolarý o yükseltmiþ...Ülkenin adalette geldiði nokta...
3 yýl önce attýðým bir tivit nedeniyle mâlî þubeye ifadeye çaðýrýldým. Sermaye piyasasý þeysi, spekülasyon yapmak suretiyle dolarýn fiyatýný yükselttiðim gerekçesiyle benden þikâyetçi olmuþ. O zaman dolar 6 kûsûr liraymýþ… meðer baþýmýza gelenlerin sorumlusu benmiþim ya len.
Böyle demiþ.
Kurtla kuzu arkadaþ olmuþ beraber geziyorlarmýþ. Kurdun caný et istemiþ. Tam o sýrada nehirde su içmek istemiþ kurt. Kuzuya dönüp suyu bulandýrýyorsun demiþ. Kuzu ya sen yukardasýn ben aþþagýda nasýl bulandýrayým deyince kurt, valla ben bilmem bulandýrýyorsun demiþ.
adelet artýk bizde de böyle iþliyor
Sedat Peker, Demirören’i hedef aldý: Tüm mallarýný kaybedeceksin!
Peker’in Demirören’i hedef alan paylaþýmlarý þöyle oldu:
1-Lan pambýkören, senin OYAK’a Total’i fahiþ fiyatla nasýl sattýðýný iþledikten sonra Milangaz dosyasýna geçeceðiz.
2-pambýkören, baban meteliðe kurþun atarken Milangaz’ýn gerçek sahibi Þevki Kurtkaya’nýn ona yardým edip ilk dükkaný nasýl açtýðýnýzdan baþlayýp, sonraki süreçte devletten ve mafyadan yardým alýp adamýn Milangaz da dahil birçok mallarýna nasýl çöktüðünüzü de anlatacaðým.
3- lan pambýkören kendi yalýnýzý yakýp, içindeki fahiþ fiyatla sigortalattýðýnýz tablolarýn parasýný alýp, sonra sözde yanan tablolarý nereye gönderdiðinizi de anlatacaðým. Sizi deli edeceðim.
4- pambýkören, babanýn meþhur bir lafý vardý ya Senetle verseler tüm Ýstanbul’u satýn alýrým sözünü eskilerin hepsi bilir. Çünkü baban kimseye parasýný ödemezdi. Hem mafya hem devlet baðlantýlarýyla mallara çökerdi.
5-Seninle iþim bittiðinde tüm mallarýný kaybedeceksin. Yönetim deðiþtiðinde de kesin cezaevine gideceksin.
6- pambýkören, Demirören Medyadaki çakma gazetecilerini ve çakma tartýþmacýlarýný da ayný akýbet bekliyor. Hepiniz göreceksiniz. Hepinizi deli edeceðim.
7- Milangaz dosyasýnýn tamamý bende. Okumaya baþladým. Yüzde altmýþýna nasýl çöktüðünüzün evraký da bende. Göreceksiniz.
8- Mehmetçiðin paralarý olan OYAK’a Total’i fahiþ fiyatla sattýðýnýzda yeni yönetimdeki hangi üyenin Bu yasadýþý, bunu imzalamam dediðini dahi biliyorum. Her þey çok eðlenceli olacak.
https://tele1.com.tr/sedat-peker-dem...f-aldi-412463/
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri