Bir it
Suç
Onu konuþturan siyo maso tayfa da
Daha susarlar ama)))
Bir it
Suç
Onu konuþturan siyo maso tayfa da
Daha susarlar ama)))
Soru açýk ve net
ama yanýtý veren bi alýntý bulamadýn paylaþmak için sanýrým arçil...
Yukarýdaki ývýr zývýr her tarafa çekilip sündürülen tipitip sakýz maþallah...
Ama bak Market Soul ipin ucunu yakalamýþ...
ABD eþittir Taliban...
Bunu yaþayarak göreceðiz...
Nuri Bey Taliban'ýn arkaþýnda Ýngiliz de olabilir ama bu ABD yok demek deðildir...
Rusya ve Çin asla ve asla radikal dinci mezhepçi ýrkçý hiçbir uzantýyý desteklemez!
Çünkü bi bumerang gibi kendisine döneceðini çok iyi bilir...
Sevgili moruk ve kalem arkadaþlarý , foruma yazarak þenlendirdiðiniz için mutluyum lakin, yazdýklarýnýz açýk deðil. Anlaþýlmýyor . belki de özellikle anlaþýlmasýn diye özel gayret gösteriyorsunuz. Dýþ iþleri bakanlýðý bile sizin kadar kafa yormuyordur.
Yarýn mesai baþlýyor. Þu þeyler ne olacak, 1- 2 satýr yorum- grafik peþinde olan arkadaþlar yeni gönderi varmý diye bakarken sizin bozuk yazýlarý - meraktan - okumak zorunda kalýyorlar ! Okumak iyidir. Sonucunda bilgilenmek varsa ama kafa bulanýyor. Moruk yerine Gençler yazsa daha güncel olacak.
Etli butlu konular bekliyoruz moruk ve arkadaþlarýndan. Stres yaratmayan, ferahlatan þeyler. Sizi seviyorum bu nedenle eleþtiriyorum . Saygýlar.
abi kafa yormuyok egleniyok iþte be Yav
Bnm burda arkadaþým yok abi
Özellikle sen hiç sevdiðim bi tip deðilsin ha kurnaz tilki bey
Emlak topiðinde
Emlakçýlarý nasý kandýrdýðýný annatmaða devam et kardeþ sen
Hadi bakýym))
Iyyk miðden galgtý yatýyom ben yatanzi baybay
Son düzenleme : Moruk; 15-08-2021 saat: 22:52.
Siz boþ veron ABD , Rusya,çin,afganistani bu mülteciler çok canýmýzý yakýyor ve etkisi büyük. Gelecekte Türkiye eski Türkiye olacakmi her geçen gün bir kadar sorun varmý önceki günü arattiriyor. O kadar karýþýklýk var nereye yatýrým veyapsak zarardayiz. sürekli fakirlesiyoruz ,ailemiz için bir gelecek kurabilecek miyiz.
Yer Ýmleri