Bu kripto tosuncuk kýsa sürede yakalanacak gibi geliyor bana.
Gerçek Çiftlikbank tosuncuðu gibi kaçamayacak sanki.
Nedense böyle hissediyorum.
ALMANYA ANGELA MERKEL'E VEDA ETTÝ..
Sokaklarda, balkonlarda, pencerelerde tüm Ülke 6 dakika boyunca alkýþladý - muhteþem liderlik ve insanlýk savunmasý örneði .
Almanlar onlarý yönetmesi için seçti ve 80 milyon Alman'ý 18 yýl boyunca yetkinlik, beceri, adanmýþlýk ve samimiyetle yönetti. Saçma sapan bir þey söylemedi. Fotoðrafý çekilmek için Berlin'in ara sokaklarýnda görünmedi. "Dünyanýn Leydisi" olarak adlandýrýldý ve altý milyon erkeðe eþdeðer olarak tanýmlandý.
Ülkesinde otoritenin liderliðini sürdürdüðü bu on sekiz yýl boyunca ona karþý hiçbir suç kaydedilmedi. Akrabalarýndan hiçbirini bir devlet görevine atamadý. Zaferlerin yaratýcýsý olduðunu iddia etmedi. Milyonlarca ödeme almadý, performansýný kimse alkýþlamadý, imtiyaz ve taahhüt almadý, kendisinden öncekilerle savaþmadý .
Dün Merkel parti liderliðinden ayrýldý ve arkasýndan gelenlere devretti ve Almanya ve Alman halký þimdiye kadarki en iyi durumda.
Nüfusun tamamý evlerinin balkonlarýna çýktý ve 6 dakika boyunca kendiliðinden alkýþladý. Ülke çapýnda ayakta alkýþlanýyor .
Almanya, eski Doðu Almanya'dan olduðunu bilerek moda ya da ýþýklardan etkilenmeyen , gayrimenkul, araba, yat ve özel uçak satýn almayan bir kimya fizikçisi olan liderlerine veda ettiler.
Almanya'yý zirvede býraktýktan sonra görevinden ayrýldý. Ayrýldý ve akrabalarý avantaj talep etmedi. On sekiz yýldýr gardýrobunu hiç deðiþtirmedi.
Bir basýn toplantýsýnda kadýn bir gazeteci Merkel'e sordu: ' Ayný kýyafeti giydiðinizi fark ettik, baþka yok mu? ' Cevap verdi: "Ben bir devlet çalýþanýyým, model deðilim "
Baþka bir basýn toplantýsýnda ona sordular: ' Evinizi temizleyen, yemeklerinizi hazýrlayan vb. Hizmetçileriniz var mý?' Cevabý þöyleydi: "Hayýr, hizmetçilerim yok ve onlara ihtiyacým yok. Kocam ve ben bu iþi her gün evde yapýyoruz. '
Bayan Merkel diðer vatandaþlar gibi normal bir apartman dairesinde yaþýyor. Almanya Baþbakaný seçilmeden önce bu dairede yaþadý. Müstakil villasý, hizmetçileri, yüzme havuzlarý veya bahçeleri olmadý.
Merkel, þimdi eski Almanya Þansölyesi, Almanya'da Avrupa'nýn en büyük ekonomisi !!
bir halt olacaðý yok.
Büyük ihtimalle tosuncuk
Balkanlarda bulunan mafyanýn iþini yapýyordu. Oradan destek almak için oraya gitti de. O mafyayý da geçen haftalarda TR gözden çýkarmýþtý.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
https://www.google.com.tr/amp/s/www....OU-wlAjxQ1Tilg
Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduðunu açýklamasýnýn ardýndan Ýl Emniyet Müdürlüðü Siber Suçlarla Mücadele Þubesi'nce gözaltýna alýnan þirketin ’Baron’ lakaplý CEO'su Ýlker Baþ (41), polisteki ifadesinde aylýk gelirinin 1 milyon 500 bin lira civarýnda olduðunu söyledi.
Þirketimde 90 binin üzerinde kayýtlý kullanýcý bulunuyor. Þirketin iþlem hacmi aylýk ortalama 600 milyon ile 800 milyon lira arasýnda deðiþmekte olup bunun binde 2'sini komisyon olarak alýyorum. Eþimin herhangi bir geliri bulunmuyor" dedi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri