Bu saygýsýzlýk degilmi????
Þehit tabutuna dirsek dayamýþ.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
%78? nerede yapýlmýþ bu anket Bayburt-Gümüþhane arasýnda mý? aklýma þey geldi;küsuratlý yazayým da.....![]()
Mesleðimi ilk yýlý aklýma geldi. Denetime müfettiþ gelmiþti. Denetlenen benim. Ben elim arkada dinliyorum. Müdür kaþ göz yapýyor anlamadým. Müfettiþ gidince''sen müfettiþin karþýsýnda nasýl duruyorsun' 'nasýl yani dediðimde' 'elin arkada' þaþýrmýþtým. 35 yýl oldu deðiþmemiþ bazý þeyler .
Sigara içiþ var, sigara içiþ var. Aileden aileye de deðiþir ama en çok kiþiden kiþiye deðiþir. Bahsi geçen insan genel olarak saygýsýz eðitimsiz sýðýrýn teki ise yaptýðý her hareket gözünüze batar. Birçok yönden kendini kanýtlamýþ birisi yanýnýzda sigara da içer, bacak bacak üstüne de atar ama rahatsýz olmazsýnýz.
Magazin þart...yalnýz Behram Þimþek' e bakýn siz, fx mx..diyor ki bunu yapan ve gönderen, tam da bunu þaapmýþtýr..Günaydýn abiler, þaapmayan kalmamýþtýr bunu diyoruz zaten, deli para var burada...sadece kendileri kendi adamlarý olamaz bu iþin içinde, herkes, bütün erenler iþin içinde bence...
tamam itiraf ediyorum çok cüzi bir kýsmýný ben almýþ olabilirim![]()
Yer Ýmleri