Ýngiltere, zorunlu karantina uyguladýðý ülkeler arasýnda Türkiye'yi de ekledi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýngiliz hükümeti, Þampiyonlar Ligi finalinin Türkiye’de ki yogun salgýn sebebiyle Ýngiltere'de oynanmasý için UEFA'ya baský yapýyor // The Telegraph
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Finalin burada oynanacaðýný bugün öðrendim. Hayret nasýl olmuþ da vermiþler bize...
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Karþýyaka finalde
bir halt olacaðý yok.
Foreks Haber
@ForeksTurkey
Fransa, Türkiye'den gelenlere karantina zorunluluðu getirdi
8:35 p.m. · 7 mai 2021
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
600 milyon dolarlýk sözleþme bu mu?
600 milyon dolarýn sonunda bir sýfýr fazla var. Ayrýca sözleþmenin her kelimesi sadece bu sözleþmeye özel olduðu halde, tarihi ve nosu sanki "fotokopiyle çoðaltýlan tek tip belge þablonu" misali sonradan tükenmez kalemle yazýlmýþ.
Bilgi kirliliðini yaymadan önce birazcýk dikkat etseniz diyorum.
Forum çöplüðe dönmesin.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Yer Ýmleri