-

Originally Posted by
ressam
Serbest Piyasadan döviz alan arkadaşlar çok ama çok dikkat etsinler. Tıpkı sahte altın işi gibi ortalıkta sahte dolar bolluğu varmış. Haa ben anlarım, bana kül yutturamazlar diyorsanız ayrı konu. Eğer döviz ( özellikle dolar ) alınacaksa en sağlamı bankalardan almak gibi görünüyor.
Aynen,sağlamı banka,şekerbank tercihimdir fiziki olarak,ama ben genellikle internet bankacılığı üzerinden alırım...Yine geldi çattı bayram,benim sistemimde bayramdan önce al,sonra sat,dış kuruluşlar 9 üstü hesap biçmişler,normal,çünkü kasada döviz yok,üstelik gece bakmışız birden fırlamış,128 milyar dolar gündemde,hiç 220 milyar dolar olan 19 senelik iç-dış borcun 1.300 trilyon dolar olduğunu konuşan yok,merkezinki kolay kayıtlı olduğu için,peki diğerleri nerede ???...Neyse tavsiyem döviz alınmasından yanayım,tabiki İMF falan denilirse dikkatli olmaktada fayda var ne olur olmaz diye ytdeğildir.
-

Originally Posted by
refaba
Aynen,sağlamı banka,şekerbank tercihimdir fiziki olarak,ama ben genellikle internet bankacılığı üzerinden alırım...Yine geldi çattı bayram,benim sistemimde bayramdan önce al,sonra sat,dış kuruluşlar 9 üstü hesap biçmişler,normal,çünkü kasada döviz yok,üstelik gece bakmışız birden fırlamış,128 milyar dolar gündemde,hiç 220 milyar dolar olan 19 senelik iç-dış borcun 1.300 trilyon dolar olduğunu konuşan yok,merkezinki kolay kayıtlı olduğu için,peki diğerleri nerede ???...Neyse tavsiyem döviz alınmasından yanayım,tabiki İMF falan denilirse dikkatli olmaktada fayda var ne olur olmaz diye ytdeğildir.
Bayram önce dolar ucuzlarken bayram sonunda ne olduğunu görüyoruz,şu an 8.49-50 arası,işbankasında 8.42 satış 59 alış.dış piyasalarda işler kesat borsalar satış yiyor,malum mayıs ayı satış zamanı,tatil zamanı.Herkesin bayramı kutlu olsun
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri