Ahali Filistin mitingi, þampiyonluk konvoyu yapýyor emme benim
marketten, Uhu (yapýþtýrýcý) almam yasak, bundan sonrasý XXX...
Ahali Filistin mitingi, þampiyonluk konvoyu yapýyor emme benim
marketten, Uhu (yapýþtýrýcý) almam yasak, bundan sonrasý XXX...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bi akrabam anlattý bi zincir magaza sube muduru kasýyerle urun calaný yakalayýp kameralaela yuzlestýrmiþ þikayet edecegýZ santajýyla adamdan bin lira para almýslar.midem kalktý meöleketýn her tasýndan cýyan cýkýyor Rabbým helak etsýn tumunu...
XAUUSD Ons Altýn
Þu kýrmýzý okun oradayken, bu burdan döner, akabinde de, herkes burayý kompleks sayýyor ama, bu bütün hareket her dalgasý ZZ veya DZZ olan bir diyagonal de olabilir,
Ve bu meret 1500 bandýna inecekse, araya 1850 lere uzanan bir üçlü koymalý sonra düþmeli demiþtim. Eski gönderilerde þimdi arayamayacaðým...
Hülasa bu görüntü oluþtu. DXY nin buralardan dönmesi altýnýn yýkýlmasý lazým...
Tersi olursa zaten bambaþka bir dünyadayýz iþler planlandýðý gibi gitmiyor demektir.
Dolayýsýyla dikkat edilmeli..Bu son hareket 'þöyle bir impulse çizse bir kere de diþimi kýracaðým' dediðim formasyona da benziyor, yani 1850 3, sonra 4 düzeltmesi sonra da 5 gelecek þeklinde....ama sonrasý yok..yani bu impulse' dan sonrasý nasýl gelecek, zor, dolayýsýyla impulse olmamasý daha büyük ihtimal, daha çok bir DZZ gibi bu...
Ha impulse ise zaten yine uyanýrýz..
Dikkat edin...demedi demeyin sonra YTD
![]()
bugün investing ýsrarla hem euroyu hem sterlini 2-3 kuruþ aþaðýdan iþlem gördürüyor
bir halt olacaðý yok.
Son durum :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri