Baþkaným son düzlüðe girilince gs bir þekilde ipi göðüslüyor. Avantaj her þeye raðmen bjk de bakalým koruyabilecekler mi?
Beþiktaþ'ýn unutulmazlarý saymakla bitmez. 1987 de Ýstanbul'da son maç, Beþiktaþ-Denizlispor:1-1. Þampiyonluk son maçta gider.
1975, Beþiktaþ-Steagul Roþu maçý. Ýlk maçý Ýstanbul'da 2-0 al, ikinci maçta 86. dakikayý 0-0 bitir ama maçtan 3-0 maðlup ayrýl ve elen.
Baþiktaþ "yine mi bahar yorgunluðu lan", "5 deðil, 3 dakikada Beþiktaþ" ifadelerini Türk futbol tarihine yazdýrmýþ takýmdýr.
Bu arada çocukken hastalýk derecesinde Beþiktaþ'lý idim. Gençlik döneminde profesyonel futbol mafyasýndan, çocuðunun eðitim parasýný þampiyon olduk diye futbolcuya (Metin Tekin'e) zorla veren angutlardan ve Franko'nun 3F ile nasýl bir ülkeyi yýllarca diktatörlükle yönettiðini öðrendiðinde kýsaca futboldan nefret ettim. Umarým adam gibi bir yönetim gelir de futbol kulüplerinin borçlarýný finanse etmeyi býrakýr, Ýzlanda futbolu yönünde ilk adýmý atarýz.
Lenovo P1a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Saðlýk Bakanlýðý: "Sinovac firmasýnýn ürettiði CoronaVac aþýsýnýn yeni partisini taþýyan uçak sabah saatlerinde Esenboða Havalimaný'na indi."
Saðlýk Bakanlýðý: "Halk Saðlýðý Aþý ve Ýlaç Deposu'na nakledilen aþýlar kontrollerin ardýndan hastane ve aile saðlýðý merkezlerine sevk edilerek kullanýma sunulacak."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Reis gerçekten çook þanslý , þimdi de hesapta olmayan israil-flistin antlaþmazlýðý yeniden hortladý...
bütün millet olarak yine -yeniden-her zamanki gibi Reis-i Cumhur Hazretlerinin etrafýnda klitlendik...
israil'i adeta " TOKAT " manyaðý yaptýk...
reis hazretleri týpký azerbaycan-ermenistan savaþýnda olduðu gibi damad bayraktar hazretlerini siha iha'larýný vazifelendirir ve
Ýsrail'i haritadan siler yapar mý yapar...
zaten siha ve ihalardan oluþan bir uçak gemi projemiz de var...
aktifbank'ýn fx usdtry grafiðini inceledim , diðer platformlarýn fiyat hareketlerine yüksekler de 200'den fazla pips traþlanmýþ ama dipler hemen hemen ayný ...
eurusd grafiði hemen hemen ayný...
Yer Ýmleri