-
Biontech CEO’su Uğur Şahin : 3. Doz aşı en erken 6 en geç 9 sonra uygulanabilir . Türkiye’de en geç 6-7-8. Ayda aşı olacağı icin 2022’de 3. Doz aşı yeterince olur
Uğur Şahin : Aşımız mutasyonlara karşı ciddi etki gösteriyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
https://www.milliyet.com.tr/amp/duny...lamasi-6510334
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Direktörü Hans Kluge, bugüne kadar onaylanmış koronavirüs aşılarının virüsün var olan bütün varyantlarına karşı etkili olduğunu açıkladı. Buna rağmen pandemiyle mücadelede tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini ifade eden Kluge, yurt dışı seyahatlerden kaçınılması gerektiği tavsiyesinde bulundu.
Ben de müthiş kıllanıyorum. Aşılar bütün vartantlara karşı etkiliymiş. Ne çabuk analiz edildi de bu sonuca varıldı.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Kesin öyledir. DSÖ şu an dünyanın en güvenilir kurumu. :D
-

Originally Posted by
Patrick Bateman
Kesin öyledir. DSÖ şu an dünyanın en güvenilir kurumu. :D
Bi tuik bide bunlar ilk zamanlar çine gşdip önemsiz bir olaymış gibi lanse etmeleri pandemi alarmı vermemeleri bu hale getirdi virüsü
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
MedwiG
Sağlık Bakani : Evde tek başına ilken maske takmaya gerek , ama evde birden fazla kişi var ve mesafe 2 metreden daha kısa ise kişisel temizlik ve maske takılması gerekiyor
Burada şair ne demek istemiş? kaçırdığımız bir şey mi var? aynı ev? eş+çocuklar ve maske?Allahım aklıma mukayet ol...
-

Originally Posted by
watcher46
Burada şair ne demek istemiş? kaçırdığımız bir şey mi var? aynı ev? eş+çocuklar ve maske?Allahım aklıma mukayet ol...

Lebalep kongrede maske takmayacan evde oğlanla kızla hanımla maske arkasından konuşacan demiş diye açıklayayımda. Bunuda başka biri açıklasın
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Lebalep kongrede maske takmayacan evde oğlanla kızla hanımla maske arkasından konuşacan demiş diye açıklayayımda. Bunuda başka biri açıklasın
Esas çeki demirine zorunlu maske takmaya zorlarlarsa çarşı karışır.
-

Originally Posted by
boschyatirim
Esas çeki demirine zorunlu maske takmaya zorlarlarsa çarşı karışır.
Yok ona maske uymaz
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri