Cuma günü Zonguldak’ta Uzun Mehmet Camii açýlýþýnda müjde açýklamasý geliyormuþ.
Biden'a yalakalýk olsun diye s400 eðitimi veren rus subaylarý geri göndermiþiz, s400leri gerçekten gömecekler galiba...
https://www.youtube.com/watch?v=WCJ5vLva_9U
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
TBMM Baþkaný Mustafa Þentop, suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçi konusunda Ýçiþleri Bakaný Süleyman Soylu'dan açýklama istediklerinin söyledi. Þentop, "Biz de bu konudaki beklentilerimizi ifade ettik yazýlý-sözlü olarak Sayýn Bakan'a. Bu benim dile getirdiðim bir iddia deðil, bu þahsýn kim olduðunu da ben bilmiyorum" dedi.
Bunlar diyorlar ya 128 milyar dolar nereye gitti. Merkez Bankasý parasýnýn nereye gittiði sorulur mu? Bunlarýn hesabý kitabý yok, bunlar anlamaz bu iþlerden. Ne hesaptan ne kitaptan anlarlar. Bu süreçte bir Van depremini, Bingöl depremini geçirdik deðil mi? Hiç nereden bu harcamalarý yaptýnýz diye soran oldu mu? Hiç soruyorlar mý ya? Maalesef sorma hakkýný kendilerinde bulabiliyorlar ama bizim bütün, þunu unutmayýn altyapýsý olmayan bir ülkenin üst yapýsý her zaman tehdit altýndadýr. Türkiye altyapýsý çürük olan bir ülke konumunda. Altyapýya çok önem veriyoruz, vermeye de devam edeceðiz ki özgüvenle hayatýmýzý sürdürebilelim.
Yer Ýmleri