Tuz kokmuþ ....
Bütün çekilen sýkýntýlar , fakirlik , dünyada aþaðýlanma hepsinin nedeni ahlaksýzlýk .
20 yýldýr ülke de gülmeyi espri yapmayý unuttu akrabalar , çocukluk arkadaþlarý parti yüzünden düþman oldu sürekli gerginlik, sürekli gerginlik, karþýlýðýnda soy soðana çevir .
Tabii yukaridakiler Afrika ülkesi Çad için yanlýþ anlaþýlma olmasýn Çad a benzememek lazým geldiði için söyledim.
ulen bu adamlardan çok týrstým adamlar pekeri bile dolandýrmýþlar
secimlerde beleþ dagýttýklarý kahveyide beleþe getirmiþler
pekerden almýþlar kahveyi parasýný da ödemiþler
adamlar mafya ya bile haraç kesmiþler
Günaydýn.!!
Mafyada kim???
Bu adamlar camilerde cemaatin milyarlarca Eurosunu dolandýrdý.!!
https://www.google.com/amp/s/www.hab...866808-haberi/
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Peker videolarý yayýnladýkça gerçekler gün yüzüne çýkýyor,bu þahýs mafyanýn geliþmiþ versiyonu sayýlýr,yani okumuþ,eðitim almýþ kiþi...Zamanýnda açýklamalarý geçiþtirenler þimdi acaba ne yapacak ?...Sadece þu dikkatimi çekti,bu adamýn kim konuþmasýna müsade ediyor ?.Tabiki þuda var iktidar Süleymen Þah türbesini koruyamadý ÝÞÝD'den kaçýrdý,Dýþarýya kaçanlarýn hiç biri iade edilmedi Pekerimi buraya getirtecek.Ecevit ve ona benzerleri olsaydý çoklarý þu an ülkemizde olur yargýlanýrdý,ama onlar masum insanlarý yargýlýyor eften,püften suçlamalarlan,þimdi olaylar hat safhaya çýktý...Bu durumlarý gördükçe ülkemin adýna üzülüyorum.
Seyrediyorum seyrediyorum,artýk yoruma hacet yok nani bitmiþ.Üstüne konuþmaya deðmez.Kim derdi ki bir mafya babasý koca ülkeye doðruluk dersi verecek 20 yýllýk sistemin üstünü çizecek.Hayýrlýsý artýk, umarým imamoðlu devrinde adam gibi bir sistem kurulur.Bu akp üstüne konuþmaya falan gerek yok,sonlarý artýk zaman meselesi,ortada acabalýk bir durum kalmamýþ.
Yer Ýmleri