Pscyokinesis,
Ortaokuldan sonra okumak boþ iþ.
Meslek öðrenmek lazým.
Borsacýlar türev miydi neydi onu mu kullanýyor sanki...
Toplama, çýkarma, çarpma ve bölme, fazlasý bünyeye zarar...
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Borsalara bir þey olmasýn da, gerisi teferruat bi þekilde çözeriz diyorlar...Akýllarý gidiyor çökecek diye..kilidi piyasanýn orasý çünkü..
Bu kadar para nereye gidecek..en iyi senaryo bildiðin senaryo...ayný senaryoya devam...altýn borsa pitkoyin...
Hikaye þu görünüyor....Bir tane trende sarýlmýþ yýlan gibi...kanal manal yok..
Bir de, borsalardan gelecek vergi hesabý yapýlýyor da deniyor, deðiþik bir bakýþ açýsý..
DJI..YTD
![]()
sayýn Achiles hocam sizin düþünceniz nedir ? Basmakla zaman mý kazanýyorlar yoksa buhran yýllarýna dönüþ öncesi son çýrpýnýþlar mý ? Çünkü ekonomik ve ham madde anlamýnda Türkiye dahil bir çok ülke kýtlýk,yokluk sýnýrýn da...tek farkýmýz orada Devletler halklarý için varlar, burada Halk devlet için var olmaya mecbur tutuluyor oysa biliyoruz ki Devlet baki , onu yönetenler ve çevreleyenler geçicidir.
Bundan bir kaç yýl önce Dr. Murat Kubilay "yakýnda herkesin maaþý asgari ücrete yakýnsayacak" demiþti o zamanlar tabi kimse týnmamýþtý adamý þimdi ne kadar haklý olduðunu görüyoruz zira özel sektör zamlarý kýrptýkça kýrptý son 3 senedir asgari ücrete yapýlan zammýn yarýsýyla avutuyorlar milleti. Ýþin ilginci benzer sömürü durumu kamuda da mevcut. Ben öðrenciyken bir öðretmenin maaþý yaklaþýk olarak 5-6 asgari ücret dengiydi. Þu an 2 asgari ücretten biraz fazla alabiliyor sadece. Crash tüm hýzýyla bordrolarda !!!![]()
Avrupa'ya Çin lazým...
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Yer Ýmleri